Το έδαφος κάτω από τα πόδια της χάνει η κυβέρνηση καθώς τα 500 εκατομμύρια ψίχουλα από το πλεόνασμα που επιχειρεί να μοιράσει έχει εξανεμισθεί ήδη μια και οι εν δυνάμει αποδέκτες του ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια των συμπολιτών μας.
Όποιος παρακολούθησε την πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη γνωρίζει πως προμηνύεται βατερλώ καθώς τα ψίχουλα (από τα δις των κλοπιμαίων) δεν φτάνουν για να πάρουν ούτε 100 ευρώ οι δικαιούχοι.
Μάλιστα αυτό το επίδομα θυμίζει συσσίτιο της Χρυσής Αυγής, για τέτοια εκμετάλλευση μιλάμε...Καλούμε τον Γιώργο Αυτιά και τον Γιώργο Παπαδάκη να αναδείξουν το μέγεθος της εξαπάτησης που μπορεί να αποτελέσει την λυδία λίθο για τον καταποντισμό της κυβέρνησης την οποία οι πραγματικές δημοσκοπήσεις την δείχνουν ανάμεσα στο 12-15%.
Οι δε δημοσκόποι εκτιμούν πως το μεγαλύτερο ποσοστό από το 20% των αναποφάσιστων θα επιλέξουν τελικά αυτόν που θα φαίνεται ότι κερδίζει την πρωτιά και άρα θα πάνε ομαδικά στον ΣΥΡΙΖΑ.
-Η διαφορά με την ΝΔ θα είναι πάνω από 10%, μάλλον θα αγγίζει το 15% εκτιμούν οι αναλυτές.
Σ΄αυτή την περίπτωση εάν κάποιοι αισθανθούν ριγμένοι εξαιτίας των κυβερνητικών παιγνιδιών με το επίδομα, το πιο πιθανό είναι να καταψηφίσουν την ΝΔ και όσοι ως σήμερα τους θεωρεί σίγουρους-κυρίως ηλικιωμένους και συνταξιούχους...
Ο Απρίλης προβλέπεται μαρτυρικός για την κυβέρνηση...Και τα επόμενα χρόνια για τη χώρα...

 http://kourdistoportocali.com/post/34058/epidoma