Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Δημοσιογραφικές «πόρνες»: Τα αργύρια του επαγγέλματος…

Τα κανάλια, όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές αποτελούν τις «ομάδες κρούσης» των «νταβάδων» και των κυβερνητικών ανδρεικέλων τους. Έτσι, σαν «ομάδες κρούσης» των ληστών και δημίων (οικονομικών και πολιτικών), ξερνούν ΟΛΗ τη φαιά Πανούκλα της καθεστωτικής απάτης και μωρολογίας.

Στο αυτιστικό θέαμα των καναλιών αποτυπώνεται δραματικά...

όλη η πνευματική ανέχεια, η κυνική μωρολογία, η σήψη και αυθάδεια των κυρίαρχων ελίτ εξουσίας και των ροπαλοφόρων τους: Ο δωσιλογισμός, η κομπάζουσα βλακεία, το αχαλίνωτο ψεύδος, η παρασιτική «αλητεία», ο αχαλίνωτος τραμπουκισμός και το κιτσαριό, όλα αυτά παίρνουν αποκρουστικές μορφές, μέσα από ένα θίασο πολύχρωμης ποικιλίας και ρόλων...

Δεν αποτελεί, συνεπώς, καμία έκπληξη: Οι δημοσιογραφικές «πόρνες» να εισπράττουν τα αργύρια του «επαγγέλματος» από τα αφεντικά τους. Αργύρια ποικίλων μορφών (οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά, «φακελάκια» κάθε είδους…).

Ένα τέτοιο «αργύριο» επαγγελματικής «πορνείας» είναι η μεταπήδηση της ρεπόρτερ του mega, Μαρίας Σπυράκη, από τη δημοσιογραφική «πορνεία» στην πολιτική: Μια θέση στο ευρω-ψηφοδέλτιο της ΝΔ!!!

Αμείφτηκε το «δημοσιογραφικό» της έργο:
Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού!!!

Δηλώνει συγκινημένη:

«Τώρα πια θα μπορώ να μιλάω ελεύθερα για την επιτυχία της κυβέρνησης και τη σωτηρία της πατρίδας από τον Αντώνη Σαμαρά, πράγμα που μέχρι πρότινος δεν έκανα σεβόμενη τη δημοσιογραφική δεοντολογία»!!!
Σεβόταν τη «δημοσιογραφική δεοντολογία»!!!


Τα φερέφωνα χάνουν και την αίσθηση του γελοίου…

Το ρεπορτάζ το διαβάσαμε εδώ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4677.html


Οι απολογητές του δωσιλογισμού, οι μαϊμούδες των ΜΜΕ που αποτελούν τους «μπάτσους» του κατοχικού καθεστώτος, μιλούν για «δημοσιογραφική δεοντολογία».

Δηλαδή, η επίλεκτη «ομάδα κρούσης» των ληστών και δημίων, το mega, λειτουργεί με τους κανόνες της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας»: Τι μακάβριος μορφασμός εμπαιγμού…

 
Το ίδιο και οι μαϊμούδες του Σκάι και όλων των καναλιών ανάγουν το λίπος της επαγγελματικής πορνείας τους και τον τραμπουκισμό τους και τις διαστροφές του παρασιτισμού τους, σε «δημοσιογραφική δεοντολογία».Αν παρακολουθήσει κάποιος ένα βράδυ το Σκάι π.χ., θα διαπιστώσει αβίαστα όλα τα χαρακτηριστικά του φαιού αυτιστικού θεάματος (που περιγράφουμε στην αρχή), συμπυκνωμένα και αποτυπωμένα στα πρόσωπα του Ευαγγελάτου και του «μπράβου» του: Τ. Χατζή!

Και αυτοί εραστές της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας είναι…

Οι δημοσιογραφικές πόρνες κάθε είδους και τα καθεστωτικά βυθοκορήματα κάθε χρώματος στηρίζουν ασύστολα το καθεστώς του 4ου Ράιχ στο όνομα της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας»!!!


 http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8645

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου