Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Λαγός-Κασιδιάρης: H Xρυσή Αυγή δεν θα ρίξει ξύλο στη Βουλή εκτός εαν...

Λαγός-Κασιδιάρης: H Xρυσή Αυγή δεν θα ρίξει ξύλο στη Βουλή εκτός εαν...

Έτοιμοι να ασκήσουν σκληρή αντιπολίτευση αλλά και έτοιμοι για όλα εαν προκληθούν, δηλώνουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι τονίζουν ότι σκοπός τους είναι να χρησιμοποιήσουν νόμιμους τρόπους για να τιμωρήσουμε τους ανθρώπους που έφτασαν τους Έλληνες σε αυτό το επαίσχυντο σημείο.

Οι 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα κάθονται στα «ορεινά», άκρα δεξιά έδρανα της Βουλής, πίσω ακριβώς από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και σε απόσταση ασφαλείας από τα κόμματα της Αριστεράς,
«Εμείς δεν μπήκαμε στη Βουλή για να κάνουμε τους πυγμάχους. Δεν πάμε σαν εκδικητές, δεν πάμε να ρίξουμε ξύλο. Θέλουμε με νόμιμους τρόπους να τιμωρήσουμε τους ανθρώπους που έφτασαν τους Έλληνες σε αυτό το επαίσχυντο σημείο», τονίζει στη Real News, ο βουλευτής Β΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.
«Αν όμως, κάποιοι σε σέβονται όσα λένε, αν είναι ειρωνικοί... η Χρυσή Αυγή δεν αποδέχεται προκλητικές συμπεριφορές. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να μας εξυβρίζουν. Εγώ προσωπικά δεν θα ανεχτώ να με βρίσει κανένας. Άνθρωπος είμαι, θα αντιδράσω. Εμείς δεν έχουμε μάθει τη μία στιγμή να βριζόμαστε στο κοινοβούλιο και μετά να πηγαίνουμε αγκαζέ στο καφενείο και όλα μέλι - γάλα».
Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεκαθαρίζει ότι η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή δεν θα προκαλέσει βίαια επεισόδια. «Αυτά είναι αστεία πράγματα. Όσοι λένε πως φοβούνται ότι θα γίνουν επεισόδια, φοβούνται επειδή η Χρυσή Αυγή λέει αλήθειες. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου