Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ποιος αποκάλεσε «νεκροθάφτη της Υγείας» τον Λοβέρδο;


Επιστολή στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, με την οποία ζητεί να μην υπουργοποιηθεί εκ νέου ο Ανδρέας Λοβέρδος, απέστειλε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος.


Είναι προφανές, σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Λουράντος, ότι ενδεχόμενη τοποθέτηση του «νεκροθάφτη της Υγείας» -όπως τον χαρακτηρίζει- κ. Λοβέρδου στο υπουργείο Υγείας, θα ξεσήκωνε όλον τον Υγειονομικό Κλάδο.


Ακολουθεί η επιστολή του προέδρου του ΦΣΑ στον πρόεδρο της ΝΔ:


Αθήνα, 20 Ιουνίου 2012


ΠΡΟΣ


Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας


κ. Α. Σαμαρά


Κοιν.: Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας


Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,


Από πληροφορίες που λαμβάνουμε, διαπιστώνουμε με έκπληξη ότι εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν πιέσεις για υπουργοποίηση εκ νέου του κ. Λοβέρδου στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης.


Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο θα ξεσήκωνε όλον τον Υγειονομικό Κλάδο, αφού είναι αυταπόδεικτο ότι ο κ. Λοβέρδος, υπέρμαχος της μνημονιακής πολιτικής, υπερβάλλοντας σε ζήλο ακόμα και την Τρόικα, κατέστρεψε στη θητεία του κάθε τι που αφορούσε τον κλάδο μας. Είναι σε όλους γνωστό το προσωνύμιο του ως «Νεκροθάφτης της Υγείας».


Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, η συνέχιση του «έργου» του θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις, τουλάχιστον στο χώρο των φαρμακοποιών, οι οποίοι έχουν υποστεί τα πάνδεινα από τις εφευρέσεις και τις εμμονές του.


Επιφυλάσσομαι για τις αντιδράσεις αυτές, οι οποίες ενδεχομένως να μην μπορούν να ελεγχθού
ν.

Μετά τιμής,

Κωνσταντίνος Λουράντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου