Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Είμαστε το μόνο πατριωτικό, αστικό, λαϊκό κίνημα που δεν έχει σπόνσορες


- Οι  Ανεξάρτητοι Έλληνες πήγαμε παντού, σε όλη την Ελλάδα, κοιτάξαμε τους Έλληνες στα μάτια. Στις 6 Μαΐου τελειώσαμε την μεταπολίτευση. Στις 18 Ιουνίου θα ελευθερώσουμε την πατρίδα από τους τοκογλύφους οι οποίοι σκλάβωσαν τη χώρα. Θα ενωθούμε για να απελευθερώσουμε την πατρίδα όλοι μαζί.  
 
-Στις  17 Ιουνίου θα κάνουμε την ανατροπή. Οι Έλληνες δεν θα ξαναγεμίσουμε τις φάμπρικες της Γερμανίας. Δεν θα εγκαταλείψουμε την πατρίδα. Θα κάτσουμε εδώ και θα αγωνιστούμε. Θα φτιάξουμε ξανά μια περήφανη Ελλάδα. Θα εργαστούμε για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και όχι για τους τραπεζίτες. 
 
-Την Κυριακή καλούμε  όλους τους Έλληνες να σβήσουν τον φόβο. Την Κυριακή το πρωί θα πάμε σε όλες τις εκκλησιές θα κοιτάξουμε την Παναγιά στα μάτια και  θα τους νικήσουμε. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι το χθες, εμείς είμαστε το αύριο του Ελληνικού λαού.
 
-Τα πολιτικά κόμματα του χθες εγκατέλειψαν τις αρχές και τις αξίες τους και κράτησαν μόνο τις ταμπέλες. Όλοι μαζί ενώθηκαν κάτω από τις μαύρες σακούλες της «Ζήμενς». Θα πρέπει να ξέρουν ότι κανείς δεν θα γλιτώσει. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν κάνουν συμφωνία με κανέναν. Κάνουμε συμφωνία μόνο με τον Ελληνικό λαό. 
 
-Την Κυριακή δεν μπαίνουν ψευτοδιλήμματα. Είμαστε στο ευρώ και θα παραμείνουμε στο ευρώ.  Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας βγάλει. 
 
-Το δίλλημα αυτών των εκλογών είναι αν θα παραδοθούμε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων . Αν θα παραδοθούμε στο Αγγλικό Δίκαιο ή αν θα προστατεύσουμε την Ελληνική οικογένεια. Τους απαντάμε ότι θα προστατεύσουμε την Ελληνική οικογένεια. 
 
-Μας εκφοβίζουν και μας παραπλανούν ότι μας πληρώνουν μισθούς και συντάξεις. Είναι ψέμα. Ούτε ευρώ δεν πάει για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις από τα δάνεια της Τρόϊκας. Οι  μισθοί και οι συντάξεις πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο. 
 
-Την Δευτέρα θα καταργήσουμε κάθε ασυλία για υπουργούς και βουλευτές. Όλοι οι Έλληνες θα είναι το ίδιο. 
 
-Θα επιδιώξουμε να γίνει κυβέρνηση που θα καταργήσει τα μνημόνια της υποδούλωσης.
 
-Η μείωση των μισθών και των συντάξεων γίνεται μόνο και μόνο για να εξαθλιώσουν τον Ελληνικό λαό και να τον οδηγήσουν στο να παραδώσει την εθνική κυριαρχία και τον πλούτο του. Αυτό θα πρέπει να το ξεχάσουν για πάντα. 
 
 
-Μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέθεσαν πρόγραμμα που θα βγάλει την Ελλάδα από το τούνελ. 
 
-Είμαστε το μόνο πατριωτικό, αστικό, λαϊκό κίνημα που δεν έχει σπόνσορες. Δεν βάλαμε την υπογραφή μας στην παράδοση του Ελληνικού λαού, και ούτε θα το κάνουμε ποτέ. Δεν θα γίνουμε ποτέ καθεστωτικό κόμμα. Μέσα σε λίγους μήνες από την δημιουργία του κινήματος καταφέραμε να τους τρομάξουμε.
 
-Οι έλληνες είμαστε δυνατοί και ώριμοι να πάρουμε πίσω την Ελλάδα. Η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Έλληνες. Η Ελλάδα θα  κατοικηθεί μόνο από Έλληνες. Μην νομίζουν κάποιοι ότι στο όνομα της συναίνεσης θα διαπραγματευτούμε το όνομα της Μακεδονίας ή το θέμα της λαθρομετανάστευσης ή τον φυσικό μας πλούτο. 
 
-Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα είμαστε όλοι μαζί στο συνέδριο για να φτιάξουμε το μεγαλύτερο πατριωτικό, αστικό , λαϊκό κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου