Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Παραίτηση Χατζησωκράτη από τη θέση του υπεύθυνου Οικονομικών της ΔΗΜΑΡ



Την παραίτησή του από τη θέση του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς υπέβαλε ο Δ. Χατζησωκράτης κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.   Ο κ. Χατζησωκράτης, που μετείχε εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ στην ομάδα εργασίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ η οποία κατέγραψε τα προγραμματικά σημεία σύγκλισης για την κυβερνητική συμφωνία, παραμένει ωστόσο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Όπως τόνισε, θα συνεχίσει να παρεμβαίνει στα πολιτικά τεκταινόμενα.

Σύμφωνα με «Το Βήμα», υποβάλλοντας την παραίτησή του, ο κ. Χατζησωκράτης προέβαλε ως λόγο ότι δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός στη θέση του επικεφαλής της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής της ΔΗΜΑΡ, σε μια κοινοβουλευτική ομάδα η οποία εκ των πραγμάτων -με βάση τη στελέχωσή της - δεν μπορεί, κατά την άποψή του, να λειτουργήσει προωθητικά όσον αφορά στα οικονομικά ζητήματα.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως οι λόγοι της παραίτησής του σχετίζονται με την απόφαση του προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη να κρατήσει την έδρα της Β' Αθήνας, έναντι της Αιτωλοακαρνανίας, θέτοντας τον ίδιο εκτός Βουλής.


http://tvxs.gr/news/ellada/paraitisi-xatzisokrati-apo-ti-thesi-ypeythynoy-oikonomikis-politikis-tis-dimar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου