Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ

(του Ικτίνου)
 Μας προκαλούν αναίσχυντα αυτοί που μας οδήγησαν αδίστακτα στην εθνική υποδούλωση, την ώρα που παρουσιάζουν τους προσωπικούς τους και οικογενειακούς λογαριασμούς να έχουν αποκτήσει δυσθεώρητα ύψη την ώρα που τα εισοδήματα του λαού και τα «κεκτημένα» του καρατομούνται ανηλεώς! Μας προκαλούν οι «κονκισταδόρες» του πολιτικού μας συστήματος , που μας έταξαν ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ –ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ -ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και μας οδήγησαν στην απώλεια της πρώτης (όπως θρασύτατα μας είχε …προειδοποιήσει η κ. Μπενάκη-Ψαρούδα), την  γελοιοποίηση της δεύτερης και την αποσάθρωση της τρίτης! Μας προκαλούν αναίσχυντα αυτοί που μας κυβερνούν σε όλη τη μεταπολίτευση με ψεύτικες υποσχέσεις, ψεύτικα στοιχεία, ψεύτικες πολιτικές και έχουν ταυτόχρονα την αθλιότητα των πλέον αναίσθητων παχύδερμων , να μας χλευάζουν με το μαζί τα φάγαμε!
            Όχι κ. απατεώνες! Εμείς οι πολλοί ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ!!! Το τι κάνατε εσείς μαζί με τους εγκάθετους που στρατολογήσατε και τους ξαμολήσατε σε κάθε γωνιά της χώρας να σας φέρνουν λάφυρα και να τους δίνετε το «κάτι τις τους» είναι δικό σας θέμα ,ανάθεμα και όνειδος. Μην επιχειρείτε να μας προκαλέσετε … ενοχές! Η ενοχή είναι ΟΛΗ δική σας στο βαθμό που μόνοι εσείς μπορούσατε να αποτρέψετε το απίστευτο «πλιάτσικο» που ζήσαμε με τις κυβερνήσεις της περιβόητης και κραγμένης πιά «μεταπολίτευσης»! Είστε το σύγχρονο ανάθεμα της Ελλάδας, ημών των θυμάτων της επιδρομής σας! Είστε το νέο όνειδος της Ελλάδας που ούτε ξεπλένετε ούτε κρύβετε όσες «θείτσες» σας και αν … κληρονομήσετε!
            Μην μας προκαλείτε Αττίλες της νεώτερης ιστορίας μας! Μην μας προκαλείτε εσείς που εξαργυρώσατε πανάκριβα τον πόθο του Έλληνα για ζωή με αξιοπρέπεια ,με ελευθερία, με περηφάνια! Μόνο εσείς και οι επιδρομείς κατακτητές λεηλατήσατε σε τέτοιο βαθμό!  Όχι μόνο τα κρατικά ταμεία αλλά και την καθημερινή μας ζωή! Αλλά ούτε μόνο αυτή! Τα τίμια κόκκαλα των «Ελλήνων τα ιε»ά», που τα περιγελάτε στις παρελάσεις προσποιούμενοι ότι αποδίδετε τιμές!
            Θρασίμια αδίστακτα, αδηφάγοι αγύρτες πλιατσικολόγοι της Πατρίδας μας και όλων ημών! Βγάλτε τουλάχιστον τον σκασμό και μην μας προκαλείτε άλλο! Μας σπρώχνετε σε διαίρεση και διχασμό σαν εκείνο που εκμεταλλεύτηκαν οι παπούδες σας αλλά έφεραν συμφορές στον τόπο! Τι άλλο θέλετε; Δεν καταλαβαίνετε πως μας σπρώχνετε σε λογικές τυφλής αντεκδίκησης; Όχι ότι δεν σας αξίζει αλλά και αυτή θα πρέπει να έρθει συντεταγμένα και με κανόνες. Όμως τότε θα πονέσετε πολύ! Γιαυτό σπρώχνετε σε λογικές που μπορούν να φέρουν ακρότητες. Δεν θα σας κάνουμε το χατίρι!       
            Η  Ελλάδα, η Πατρίδα μας θα ζήσει γιατί «ο Θεός έβαλε την υπογραφή του και πίσω δεν την παίρνει». Αυτό είπε ο Κολοκοτρώνης και ελευθέρωσε την επί αιώνες σκλάβα πατρίδα. Αυτή που κάτι εξυπνάκηδες τάχα καθηγητάδες, δημοσιογράφοι και τάχα συγγραφείς θέλουν να περιπαίξουν. Η ανοχή που τους δείχνουμε είναι αυτή που μαζεύει το άδικο και το στρέφει καταπάνω μας ,όπως στις μέρες ετούτες. Που δέχονται να πουλήσουν μισοτιμής την πατρίδα μας όσοι ξέσκισαν τις σάρκες της και  σαν άλλοι Ιούδες ,χωρίς ούτε καν το φιλότιμο εκείνου του προδότη, την παραδίδουν στους άνομους νομιμοποιημένους αρχιληστές του δήθεν ΔΝΤ και των Ευρωπαίων –Γερμανο (Χιτλερικών και χολερικών) μηχανισμών , που αποκαλούν πιο εύηχα «τρόικα»!!!
            Η Ελλάδα και άλλες φορές προδόθηκε και επέζησε! Τώρα όμως - επειδή και πάλι θα επιζήσει- θα πρέπει να ξεκαθαρίσει παραδειγματικά με τους προδότες , έτσι που να μην ξανατολμήσει  Έλληνας να σκεφτεί καινούργια προδοσία. Και αν δεν βρεθεί άξιος Έλληνας να ανταποδώσει όσα αξίζουν σε αυτού τους κίβδηλους που μας κυβέρνησαν, που μας λεηλάτησαν, που ξανάρχονται όπως στα χρόνια του Βυζαντίου να ξανακουρσέψουν  την κοιτίδα του πολιτισμού τους –που δεν αντέχουν οι μαυρόμοιροι- ειν’ άξιος ο Θεός του Κολοκοτρώνη, ο Θεός των Ρωμιών, ο Θεός που εμείς οι πολλοί ευλαβούμαστε , παρακαλούμε , ελπίζουμε και προστρέχουμε. Εκείνος και πάλι θα οικονομήσει.
Η  ΩΡΑ  ΦΤΑΝΕΙ!!! ……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου