Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Πάνος Καμμένος: Σε αυτή εδώ τη χώρα, ξέρετε, ότι η αλήθεια είναι μια αρετή που αποτελεί βάση για τη Δημοκρατία


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, αποχωρώντας από την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, εκτός από τη διακαναλική δήλωσή του, μίλησε και σε ξένα τηλεοπτικά συνεργεία, λέγοντας τα εξής:
«Δυστυχώς η πολιτική της Γερμανίας έχει οδηγήσει σε τεράστιο πρόβλημα τις σχέσεις μεταξύ του ελληνικού λαού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή τη στιγμή ο λαός μας αντιμετωπίζεται εχθρικά.
Η λιτότητα έχει φτάσει σε σημείο να έχουμε οδηγηθεί μια χώρα υπερήφανη σε 3.000 αυτοκτονίες.
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι και οι περισσότεροι συνταξιούχοι δεν μπορούν να ζήσουν.
Το 80% των ελληνικών επιχειρήσεων κλείνει. Και αυτό γιατί οι πολιτικές που επιβάλλονται, με τη βαριά φορολογία, είναι αδύνατον να γίνουν αποδεκτές από την ανέχεια που υπάρχει στην ελληνική οικονομία.

Παράλληλα θέλω να ζητήσω ξεκάθαρα, προκειμένου να προχωρήσουμε στη διάλυση αυτών των κυκλωμάτων διαφθοράς που υπάρχουν, αντί να έχουμε υψηλή κριτική ιδίως από τη γερμανική κυβέρνηση, να δοθούν τα στοιχεία εκείνα των πολιτικών οι οποίοι δωροδοκήθηκαν.
Όταν με προσωπική εντολή της κυρίας Μέρκελ δεν παραδίδεται στην Ελλάδα ο γενικός Διευθυντής της SIEMENS, ο κ. Χριστοφοράκος, ο οποίος γνωρίζει εκείνους που πλήρωνε και δωροδοκούσε, η Ελλάδα δεν μπορεί να διαλευκάνει τις υποθέσεις και να οδηγήσει τους πολιτικούς αυτούς στη φυλακή και βεβαίως εκτός της πολιτικής.
Όταν ζητάς να λυθεί το θέμα της διαφθοράς, θα πρέπει να μην ψάχνεις μόνο τον δωροδοκηθέντα, αλλά να δώσεις τη δυνατότητα και να υποχρεώσεις αυτόν που δωροδόκησε να πει την αλήθεια.
Σε αυτή εδώ τη χώρα, ξέρετε, ότι η αλήθεια είναι μια αρετή που αποτελεί βάση για τη Δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου