Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Να πάνε διακοπές να ξεκουρασθούνΝα πάνε επιτέλους διακοπές, να ξεκουραστούν...

Οι δημοσιογράφοι και οι εκπομπάρχες της ενημέρωσης είναι πιο κουρασμένοι από ποτέ! Φαίνεται στο βλέμμα, στην ανοχή και στην αντοχή τους που εξαντλούνται. Φαίνεται στην πλήξη τους. Τόσο μακρόχρονες, τόσο λαμπερές καριέρες και να τελειώνει ο Ιούνιος και αυτοί, οι κορυφαίοι, οι φτασμένοι, οι ισχυροί, να ναι κλεισμένοι στα στούντιο και να συντονίζουν τους ιδίους πάντα πολιτικούς, που λένε πάντα τα ίδια πράγματα και φορούν ίδιες γραβάτες οι άνδρες και ίδια σακάκια οι γυναίκες.

Δείξαν οι άνθρωποι την κλάση τους, τίμησαν τα μισθά τους, με τις πρώτες εκλογές
. Άντε κατάπιαν και τις δευτέρες αν και δεν του το συγχωρούν στο σύνολο τους, του Τσίπρα το κακό που τους έκανε να αργήσουν να πάνε στα ριζόρτ στα νησιά. Να τους βρίσκει τώρα και η νέα κυβέρνηση; Και τι έκπληξη να νιώσουν; Αν θα γίνει πρόεδρος της Βουλής, ο συγκαταβατικός κ. Αβραμόπουλος, ή η χαμογελαστή κ. Μπακογιάννη;
Μα τόσα χρόνια χέρι – χέρι με αυτους ήταν η καριέρα τους. Ως και τους αστρολογικούς τους χάρτες μπορούν να αναλύσουν!

Άσε και την πλήξη που επιφέρουν οι καλεσμένοι στα πάνελ! Οι ίδιοι πάντα! Δεκαετίες τώρα!
Προβλέψιμα όσα λένε, γνωστά τα μικροσυμφεροντάκια τους (διότι αν ήταν μεγάλα θα'χαν δικές τους εκπομπές μη σου πω και κανάλια!), κακές οι προβλέψεις τους διότι αν ήταν καλές θα μας είχαν προειδοποιήσει για το χάλι που θα ζούσαμε να κάνουμε εγκαίρως και νεότεροι τα χαρτιά μας για την Αυστραλία! Και σου λένε οι καημένοι οι δημοσιογράφοι και εκπομπάρχες, αφού δεν έχουμε τίποτα να αποδείξουμε, ούτε και να προσμένουμε, δε μας δίνετε τα επιδόματα άδειας και τους μεγάλους μας μισθούς να την κάνουμε για καλοκαίρι;

Άντε να ορκιστούν υπουργοί, υφυπουργοί και γραμματείς, να πάνε και πολιτικοί με τα σκάφη τους και τις οικογενείας τους στις βίλες τους.
Ότι ήθελαν το έτυχαν, μήπως τώρα χρειάζεται να νοιαστούν και για το πόπολο και την πατρίδα; Να ξεκουράσει ο κ. Γεωργιάδης τις φωνητικές του χορδές, ο κ. Βοριδης τα μάτια του απ'τη λάμψη των προβολέων των στούντιο, η κ. Γεννηματά την μαχητικότητα της, η κ. Διαμαντοπούλου την γνώση της, η κ. Μπακογιάννη την προσαρμοστικότητα της.

Και εμείς; Εμείς θα περιμένουμε να σωθούμε από Σεπτέμβρη.


 http://kourdistoportocali.com/articles/12072.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου