Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΖΗΜΕΡΟΥ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ!



Με ένα κατάπτυστο αλλά ταυτόχρονα άκρως διασκεδαστικό κείμενό του, ο αποτυχημένος επίδοξος "νεοσωτήρας" νεοφιλελεύθερος Τζήμερος εξηγεί τους λόγους του εκλογικού του καταποντισμού, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

"Σε καμιά περίπτωση δεν συνέβαλε η λάσπη. Έπρεπε να έχω εξασφαλίσει γραπτές βεβαιώσεις από όλα θρησκεύματα και τις αιρέσεις απανταχού της γης ότι δεν είμαι μέλος τους, να τα αναρτήσω σε περίοπτη θέση στο βιογραφικό μου και να τα στείλω σε κάθε δαιμόνιο ρεπόρτερ – με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής. Έπρεπε επίσης να ξέρω ότι στη χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα, το να υποστηρίζεις ότι η απάντηση που δίνει ή δεν δίνει κάθε άνθρωπος στα μεγάλα ερωτήματα της Ύπαρξης είναι προσωπικό του θέμα και ναι, αφού επιμένετε, εγώ τυπικά είμαι βαφτισμένος Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά στην προσέγγιση του Επέκεινα, προτιμώ τον δρόμο της φιλοσοφίας, ωστόσο αναγνωρίζω τη σημασία της Ορθοδοξίας στη διαμόρφωση της εθνικής μας φυσιογνωμίας, αλλά παράλληλα υποστηρίξω την ανεξαρτησία της εκκλησίας από το Κράτος – πού πάω και τα λέω όλα αυτά; Αφού θα κάνω εχθρούς και τους μεν και τους δε! Δεν θα μπορούσα να ανάψω ένα κεράκι (ας ήταν και με το ποτηράκι όπως ο ΓΑΠ...) και να φωνάξω και τα κανάλια, να τελειώσει η ιστορία; Τι τις ήθελα αυτές τις σύνθετες έννοιες;"

Είναι φανερό λοιπόν πως ο αγαπημένος των μνημονιακών Μμε "λύσσαξε" που βρέθηκαν άνθρωποι να επισημάνουν τις...περιέργες θρησκευτικές του προτιμήσεις!

Υπενθυμίζουμε πως ΠΡΩΤΟ το HELLAS-ORTHODOXY ανέδειξε την πιθανότατη σύνδεσή του με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, για το οποίο εκείνος απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση!

Επίσης, αποκαλύψαμε τις "θεοσοφικές" του...αναζητήσεις, που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με την γνήσια Ορθόδοξη πίστη!

Όσο και να μας υβρίζει λοιπόν ο συνοδοιπόρος του Μάνου, εκείνοι που τον "εμπόδισαν" να μπει στη Βουλή δεν ήταν ούτε το Σύστημα, ούτε τα Μμε που ήθελαν ένα ακόμα δεκανίκι για τη συγκυβέρνηση, αλλά απλοί πολίτες!

Περαστικά σου λοιπόν Θάνο και μην χάνεις την ψυχραιμία σου...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου