Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ – Έτσι φίμωσαν την Ελευθεροτυπία;;

- ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΘΕΜΙΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σύμφωνα με τα όσα φέρεται να δήλωσε πριν από λίγες ώρες στο εσωκομματικό όργανο. Το ίδιο ακριβώς καταλογίζουν και στον αδελφό του, για την σκανδαλώδη μίσθωση του ακινήτου της πεθεράς του από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Ομολογία σήψης και διαπλοκής, εάν βέβαια ισχύουν τα ΔΕΚΑΔΕΣ δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο Παπανδρέου (πρωθυπουργός τότε) για να πάρει άδεια ώστε να δανειοδοτήσει τον Ψυχάρη (ΔΟΛ)! Μιλάμε για μία στυγνή ομολογία παράβασης καθήκοντος αφού για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονιά έχουμε ομολογία ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ είτε από τον πρωθυπουργό σε καναλάρχη είτε το αντίθετο.
*Είτε ο ΔΟΛ πληρούσε τις προϋποθέσεις για το δάνειο οπότε τον εκβίαζε ο Γιώργος Παπανδρέου
*Είτε ο ΔΟΛ δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις οπότε ο Ψυχάρης εκβίαζε τον πρωθυπουργό.
Σε κάθε περίπτωση, ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ πρέπει να πάνε φυλακή, εκτός εάν ο ΔΣ της Εθνικής, κάνει χρήση των ευεργετικών συνεπειών του νόμου “Βατοπέδι” και καρφώσει τον πολιτικό του προϊστάμενο ώστε να κερδίσει ασυλία.
Συνεπώς, οι καταγγελίες της Μάνιας Τεγοπούλου για εμπλοκή του Μαξίμου στην δανειοδότηση της εφημερίδας, μάλλον δεν είναι συνωμοσιολογία… έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου