Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Το πάθημα των Τσάρων της Ρωσίας

Συντάκτης: Γιάννης Αλεξάκης


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑ!
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Ρασπούτιν ήταν ένας καλόγερος σαν τον Εφραίμ, πονηρός, σατανικός , που είχε μια φυσική ροπή προς το έγκλημα, που μοίραζε ευχές και ευλογημένα από τον Γιαχβέ γιατροσόφια σαν τον Εφραίμ που μοιράζει άγιες ζώνες.
Επειδή ο Τσάρεβιτς Αλεξέι (ο γιος του Τσάρου Πασών των Ρωσιών Νικολάου) έπασχε από αιμορροφιλία, η Τσαρίνα Αλεξάνδρα, η μάνα του Τσάρεβιτς μέσα στην σκοτεινή άγνοια που είχε επιβάλει ο χριστιανισμός από τον μεσαίωνα και επικρατούσε ακόμα στην Ρωσία, όπως επικρατεί μέχρι και σήμερα στην χριστιανοκρατούμενη Ελλάδα, πίστευε ότι θα σώσει το μικρό πρίγκιπα με τις μαγικές ευλογίες του Ρασπούτιν, όπως τώρα πολλοί χριστιανοί πιστεύουν ότι θα σωθούν με την άγια ζώνη του Εφραίμ!
Στην αιμορροφιλία δεν σταματάει το αίμα όταν ανοίξει μια πληγή και ο ασθενής πεθαίνει από αιμορραγία. Η αιμορροφιλία είναι μια κληρονομική ασθένεια όπως αποδείχτηκε από την σύγχρονη δαρβίνεια ιατρική. Για το λόγο αυτό έχουν μεγάλες πιθανότητες να την αποκτήσουν παιδιά που γεννιούνται από γάμους μεταξύ συγγενών και μαστίζει τους βασιλικούς οίκους και τους οίκους των ευγενών επειδή αυτοί συνάπτουν γάμους μεταξύ τους για λογούς συνέχισης της κληρονομικής κυριαρχίας. Είναι από τις πολλές ασθένειες που διατηρούνται με την ενδογαμία, τους γάμους δηλαδή μεταξύ συγγενών ατόμων.
Ο Ρασπούτιν είχε μέσω της Τσαρίνας αλλά και άλλων υψηλά ιστάμενων προσώπων, όπως τώρα ο Εφραίμ μέσω του νέου τσάρου Πούτιν αλλά και ελλήνων παρακοιμωμένων πολιτικών, αποκτήσει τόσο μεγάλη ισχύ που επηρέαζε καταστροφικά αποφάσεις που αφορούσαν την ίδια την Ρωσική Αυτοκρατορία. Έγινε, λοιπόν, μια πατριωτική συνωμοσία ευγενών με αρχηγό τον πρίγκιπα Φήλιξ Γιουσούπωβ, για να δολοφονήσουν τον Ρασπούτιν και να σώσουν την Τσαρική οικογένεια και την Ρωσία από την καταστροφική του επιρροή. Ζήτησαν μάλιστα και την συνδρομή του Oswald Rayner, μέλους των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος εργαζόταν στη ρωσική αυλή στην Αγία Πετρούπολη, που αναφέρεται ως ο εκτελεστής του Ρασπούτιν. Τον Ρασπούτιν τον σκότωσαν, αν και αποδείχτηκε εξαιρετικά ανθεκτικός στο δηλητήριο και τις σφαίρες. Όμως δεν έσωσαν την Τσαρική οικογένεια και την Ρωσία. Τους πρόλαβαν οι Μπολσεβίκοι του Λένιν!
Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε αναλυτικά στις ιστοσελίδες http://eglima.wordpress.com/2008/09/16/rasputin_3/

Για μας τους Έλληνες αλλά και τον νέο Τσάρο της Ρωσίας Πούτιν σημασία έχει ότι δεν επιτρέπεται να πέφτουμε θύματα στα σατανικά σκαρφίσματα μοναχών τύπου Ρασπούτιν – Εφραίμ ή να χρησιμοποιούμε αυτά τα σκαρφίσματα για δικές μας πολιτικές σκοπιμότητες, όπως κάνουν οι πολιτικοί του Λ.Α.Ο.Σ με προεξάρχοντα τον κύριο Καρατζαφέρη.. Ο πονηρός Εφραίμ λίγες μέρες πριν γίνει επίκαιρο το ζήτημα της προφυλάκισης του πήγε στην Ρωσία τάχα για να μοιράσει αντίγραφα της άγιας ζώνης, σε μια χυδαία εμπορευματοποίηση ενός αφελούς «πιστεύω», και στην ουσία έκανε δέσμια του την Ρωσική διπλωματία και τον ίδιο τον Πούτιν, που έχουν βέβαια και άλλες δικές τους βλέψεις και με την εμπλοκή αυτήν βρήκαν αφορμή παρέμβασης. Όμως ο Εφραίμ έκανε δέσμιους του και τους αφελείς χριστιανούς εδώ στον ελλαδικό χώρο, με την συμπαράσταση και των άλλων μελών του ιουδαιοχριστιανικού ιερατείου προεξάρχοντος του Ανθίμου Θεσσαλονίκης, για να εξαιρέσει και να σώσει τον εαυτό του από τον καταλογισμό που η Ελληνική Δικαιοσύνη οφείλει να επιβάλει σε όλους όσους υπόκεινται στους νόμους του κράτους, για να συνεχίσει να διατηρείται η ντε φάκτο αποδοχή ότι τα μέλη του ιερατείου δεν επιτρέπεται να καταδικάζονται για εγκλήματα που διαπράττουν, και όσον αφορά αυτόν τον ίδιο να συνεχίσει απερίσπαστος το εγκληματικό του έργο. Πάντως οι Ρώσοι πολιτικοί συγκαταλέγονται στους τελευταίους που θα μπορούσαν να υποδείξουν κριτήρια σεβασμού των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας όταν μάλιστα η τελευταία αυτή κάνει τα πρώτα ασταθή της βήματα στην χώρα τους. Η παρέμβαση του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, πέραν από την παρέμβαση της Ρωσικής Διπλωματίας και του Πούτιν προσωπικά, φανερώνει σε μας τους Έλληνες τι σημαίνει ολοκληρωτικός εναγκαλισμός από την Ρωσική Αρκούδα.
Βέβαια και εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν τον Εφραίμ και ζητούν την κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας απελευθέρωση του. Υπάρχουν και οι πολιτικοί που προανέφερα οι οποίοι, πριν την απόφανση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και την έκδοση της θεσμικής της Κρίσης, προλέγουν ότι είναι αθώος και ότι: όπως λέει ο διαστρεψίας καιροσκόπος αρχηγός του Λ.Α.Ο.Σ.. «Η απόφαση για τον Εφραίμ, είναι έμφορτος ημεδαπών και αλλοδαπών σκοπιμοτήτων», προσβάλλοντας με τον τρόπο αυτόν βάναυσα τους δικαστές που αποφάσισαν αυτήν την προφυλάκιση. Ενώ χθες έλεγε ότι «ο ηγούμενος Εφραίμ ήταν εταιρεία δολοφόνων, …». Φαρισαίζοντας κατά μεγαλειώδη τρόπο, όπως σχολίασε το ΚΚΕ.

Εκεί καταντήσαμε: τους κλέφτες πολιτικούς μας να τους προστατεύει και να τους χρησιμοποιεί ως όργανα της η Δύση, και το αρπακτικό ιερατείο να το προστατεύει και να το χρησιμοποιεί επίσης ως όργανο της η «ομόδοξος» Ρωσία. Έχουμε έτσι μια καταφανή διελκυστίνδα μεταξύ Δύσης και «Ανατολής» κατ΄ εφαρμογή του δόγματος Χάντινγκτον περί «Σύγκρουσης των Πολιτισμών» με τρόπαιο την Ελλάδα ή μάλλον όπως την έχουν καταντήσει: την Ψωροκώσταινα. Και αναρωτιέμαι πότε οι Ελληνες τηρώντας την παραίνεση του Δημοσθένη: «Υμών εαυτών έστε!» θα βροντοφωνάξουν προς όλες τις κατευθύνσεις: Δεν ανήκουμε στην Δύση δεν ανήκουμε στην Ανατολή! Ανήκουμε στους Εαυτούς μας!
Όμως φοβάμαι ότι ζητάω πολλά, γιατί πρέπει συμφωνώντας εν μέρει με τον εσφαλμένο ελληνολάτρη Φαλμεράγιερ να παραδεχθώ ότι εδώ στον Ελλαδικό χώρο δεν μπορώ πια να βρω παρά μόνον ελάχιστους Ελληνες και πολλούς μα πάρα πολλούς μεταβυζαντινούς χριστιανογραικυλικούς ραγιάδες!
Βλέποντας ποιοι υποστηρίζουν τον Εφραίμ καταλαβαίνουμε το γιατί πρέπει να απαλλαγούμε από το Ιουδαιοχριστιανικό Ιερατείο αφαιρώντας του όλες τις αρμοδιότητες που σχετίζονται με λειτουργίες της Πολιτείας και να ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΥΜΕ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ
ΕΚΗΒΟΛΟΣ

ΥΓ: Το πόσος κίνδυνος υπάρχει να διαπράξει ο Εφραίμ και νέες εγκληματικές πράξεις γίνεται σαφές με το ότι κατόρθωσε με την επίσκεψη του τάχα για την ευλογημένη Άγια Ζώνη να εμπλέξει σε διακρατική και διπλωματική αντιπαράθεση την Ελλάδα με την Ρωσία. Προσδοκώ παρέμβαση και του Πρίγκιπα Καρόλου Διαδόχου της Αγγλίας εγνωσμένου φίλου του Εφραίμ, αν και οι Εγγλέζοι είναι πονηροί διπλωμάτες, …οψόμεθα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου