Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΖΕΙΣ

(του Ικτίνου)

Έλληνες!
Κατανοείστε ότι αυτή η δράκα πολιτικών που μας κάθισε στο σβέρκο, δεν νοιάζεται για τίποτε άλλο παρά για το πώς αυτοί οι ίδιοι και οι παρέες τους θα καλοπερνούν έστω και αν εμάς τους πολλούς μας οδηγήσουν στα σύγχρονα κρεματόρια της «παγκοσμιοποίησης» και των «Αγορών», προκειμένου να εκτελέσουν αφιονισμένα τις εντολές που έχουν ήδη λάβει όχι από το λαό αλλά από τα πραγματικά αφεντικά τους. Αυτούς που κινούν τα νήματα από τις Λέσχες,  τις Πρεσβείες, τις Τράπεζες και το «συνδικάτο» της Νέας-Τάξης! Με δήθεν θλίψη και πατριωτισμό, μας ανακοινώνουν τη σειρά μας για τη λαιμητόμο του ΔΝΤ και των … αγορών ,την ώρα που οι ίδιοι αγωνίζονται λυσσωδώς να κρύψουν τα «κλεμμένα» που φυγαδεύτηκαν στην Ελβετία και αλλού, όπως σε όλο τον τύπο έχει διαρρεύσει αλλά και πολλοί από τους ίδιους τους πολιτικούς ψιθυρίζουν!
Έλληνες
Η προοπτική να ζήσετε ελεύθερα και αδούλωτα, εσείς και τα παιδιά σας, δεν περνά από κανένα μνημόνιο! Περνά από την απόφαση να παλέψουμε περήφανα , έστω και με δυσκολίες για όσα χρόνια χρειαστεί-και θα είναι λιγότερα από αυτά των μνημονίων- αποφεύγοντας την λαιμαριά της τάχα «βοήθειας» των δήθεν συμμάχων και εταίρων! Θυμούνται οι παλαιότεροι και διδάχθηκαν οι νεώτεροι τι τύχη είχαν οι υποσχέσεις- προς την καταματωμένη Ελλάδα- των δήθεν συμμάχων και στους παγκόσμιους πολέμους και στην εμφύλια διαμάχη μας! Δεν διδαχθήκαμε τίποτε; Πρέπει να δοκιμάσουμε πάλι την μπότα των γερμανών, τις εξορίες και τα ξερονήσια των Άγγλων; Αν λιποψυχούμε για τα λίγα χρόνια της δυσκολίας, εφόσον αρνηθούμε το προδοτικό και ληστρικό μνημόνιο, αξίζει να έχουμε στο νού μας αυτό που ,οι προετοιμαζόμενοι για δυνάστες μας,  μας ξεκαθαρίζουν με κάθε ευκαιρία. Ποιο δηλαδή; Ότι θα έλθουν τάχα καλύτερες συνθήκες ΜΕΤΑ ΤΟ 2020 και εφόσον έχουν επιτευχθεί οι στόχοι που θέτει το μνημόνιο, τους οποίους οι ίδιοι οι «κατασκευαστές» λένε ότι είναι αδύνατο ή απίθανο να επιτύχουμε!!!
    Συν- Έλληνες
Σκεφτείτε ότι μετά τις προσωρινές και για λίγα χρόνια δυσκολίες και εφόσον ΔΕΝ ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ θα μπορούμε να προσβλέπουμε στον πλούτο
•    από τα αποθέματα πετρελαίου που ανακαλύπτονται ραγδαία στα όρια της Πατρίδος μας,
•     από το ξεκαθάρισμα ευθυνών και συμπεριφορών αυτών που διαχειρίστηκαν ληστρικά τον κοινό μας πλούτο 
•    Από την μη υποθηκευμένη ανάπτυξη των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών. Του Τουρισμού, της Αιολικής και Ηλιακής ενέργειας και προ πάντων της απαράμιλλης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ –ΓΕΩΡΓΙΑΣ και όχι μόνο.
Αν στείλουμε τους «Εφιάλτες» της Βουλής, με τις γραβάτες και τα «Αρμάνι» στον … αγύριστο μαζί με τα Τροϊκανά  αφεντικά τους, σε πολύ πιο σύντομο χρόνο θα προσμένουμε και ελευθερία και ανεξαρτησία και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ για εμάς και τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! Αν προδώσουμε και παραδώσουμε την πατρίδα μας , όπως μας εισηγούνται οι πολιτικοί της απώλειας , του ψεύδους, των απατών, των αλχημειών, των SIEMENS και των δομημένων   τότε προδίδουμε και εμείς οι «μη προνομιούχοι», όπως προφητικά μας έλεγαν, και την Πατρίδα μας και την ιστορία μας και τα παιδιά μας και κάθε ελπίδα για ένα αύριο … ΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΕΛΕΥΘΕΡΟ- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ. Ένα αύριο που ο νέος Ξέρξης δεν θα περιφέρει τα κεφάλια μας ως τρόπαια στο κοντάρια του, του ΔΝΤ, της Μέρκελ και της συντεχνίας των εκβιαστών της Γκόλντμαν και της Μπίλντεμπεργκ .
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
Ας μη δίνουμε πλέον πίστη σε αυτούς τους πολιτικούς  μας επιβήτορες που παπαγαλίζουν απειλητικές και τρομοκρατικές υστερίες. Ας πάρουμε την τύχη της πατρίδας στα χέρια μας όπως το Σύνταγμα επιτάσσει ,αφού η διαχρονική στάση των πολιτικών πιρουετών του κατεστημένου πολιτικού προσωπικού μας , μας αναγκάζει να δούμε κατάματα την αλήθεια.
 Ή ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  Ή Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ  ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ  ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ και μαζί της τα παιδιά και τα εγγόνια μας. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου