Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η ΠΛΗΜΥΡΙΔΑ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ» ΑΠΟ …ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Τελευταία, κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, πολλές δημοσιεύσεις  με θέματα σχετιζόμενα με τις επικείμενες παγκόσμιες εξελίξεις. Άλλα δημοσιεύματα φέρονται ως δήθεν (ή όντως) ρήσεις του διαβόητου «χασάπη» των λαών, του Κίσσινγκερ, ενώ άλλα ως πληροφορίες από άλλες αδιασταύρωτες πηγές, που επικαλούνται οι χειριστές των δημοσιεύσεων
Για να περιβληθούν αυτές οι δημοσιεύσεις και με κάποιο κύρος , βάζουν και λίγη δόση από όσα αναφέρονται ή αποδίδονται στον Αγιορείτη  πατέρα Παῒσιο, για τον οποίο έχουν κυκλοφορήσει και από αρκετά προγενέστερα, πολλά σχετικά βιβλία.
    Τα δημοσιεύματα αυτά ίσως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ίσως και όχι. Ίσως στοχεύουν στην παρακίνησή μας σε αγαθή εγρήγορση , ίσως στον μηδενιστικό αποπροσανατολισμό μας. Όπως και να έχει το πράγμα η αλήθεια είναι ΜΙΑ! Ο μακαριστός και σεβαστότατος Αγιορείτης πατέρας  Παῒσιος έχει μιλήσει για όσα ΣΗΜΕΡΑ εξελίσσονται πριν πάρα πολλά χρόνια, όταν οι «αναλυτές» και οι «σοφοί» της εποχής μας ούτε καν υποψία περί αυτά δεν διέθεταν. Ο πατέρας  Παῒσιος έχει κοιμηθεί από το 1994 και έτσι δεν διεκδικεί καμία «δόξα» από εμάς, τους σημερινούς ανθρώπους! Δεν πληρώθηκε από κανέναν για αυτές του τις διδαχές. Δεν εντάχθηκε σε κανένα στρατόπεδο παρά μόνο στην παρεμβολή του Ιησού Χριστού. Δεν ωφελήθηκε υλικά σε τίποτε από αυτές του τις νουθεσίες. Αντίθετα ανέλαβε εθελοντικά την διακινδύνευση να «γελοιοποιηθεί» σε περίπτωση διάψευσής του!
    Όμως οι εξελίξεις στον ενεστώτα χρόνο, φαίνονται να δικαιώνουν ΑΠΟΛΥΤΑ τον πατέρα του Μοναχισμού και να τον επιβεβαιώνουν πανηγυρικά! Που είναι τώρα οι «αναλυτές» και οι σοφοί της πολιτικής και της γεωπολιτικής;  Που είναι οι «σοφοί» των μυστικών και των άλλων … υπηρεσιών;
 
Επειδή όλα αυτά τα ανεμομαζώματα ξεμπροστιάστηκαν από τις προρρήσεις των Αγίων γερόντων (Παῒσιου, Ιωσήφ Βατοπεδινού κ.α)πιθανώς  δοκιμάζουν εσχάτως να μας περιπλέξουν ώστε να μην μπορούμε να αναγνωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα! Αυτός είναι ο ορισμός του έργου του αντικειμένου, του αντιχρίστου όπως μας τον αποκαλύπτει η Αγία Γραφή και όπως μας το επαναλαμβάνουν οι Πατέρες όπως αυτοί που προαναφέραμε.
    Έτσι λοιπόν και ανεξάρτητα με το αν όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τελευταία, η γνώμη μου είναι ότι οι Πατέρες με τον χαρακτηριστικό τρόπο των Προφητών ,όπως τους μάθαμε από την Αγία μας Γραφή, και ειδοποιούν και προειδοποιούν όσους θέλουν να γνωρίσουν. Αφήνουν αδιάφορους όσους ή δεν θέλουν ή δεν «ανέχονται» να καταλάβουν και όσους επίσης ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ  έχουν ταχθεί στις τάξεις του αντίχριστου στρατοπέδου των αρνητών του Ιησού Χριστού. Θέλουν πάντων , οι τελευταίοι, ή όχι τα πράγματα ήδη εξελίσσονται όπως τα ΠΡΟΕΙΠΑΝ οι Πατέρες και όχι όπως μας παραμυθιάζουν –χρόνια τώρα- οι  σοφές και «λαοπρόβλητες» τηλεπερσόνες της μιντιακής παρακμής του σήμερα. ΣΤΩΜΕΝ ΣΟΦΩΣ-ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου