Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ν. ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ “ΧΟΡΤΑΣΕΙ” ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ.


του Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη

Ο κ. Παπαδήμος επιβεβαιώνει κάθε μέρα με τις πράξεις του ότι εξυπηρετεί τους τραπεζίτες δανειστές και δεν υπηρετεί το ρόλο που του έχει ανατεθεί από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνησή του.

Επιδιώκει το ξεπούλημα της χώρας και η κάθε παρέμβασή του στις εργασιακές σχέσεις και στους μισθούς των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, καθώς και η προσπάθεια για κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, γίνεται για να “ψωνίσουν” φθηνά οι αεριτζήδες τοκογλύφοι όχι μόνο τις ελληνικές επιχειρήσεις και το δημόσιο πλούτο, αλλά και το εργατικό δυναμικό.

Οι προκλητικές δηλώσεις του ιδίου και του Κυβερνητικού εκπροσώπου και η αλαζονική αντιμετώπιση του αποτελέσματος του κοινωνικού διαλόγου, δείχνει ότι οι κύριοι αυτοί εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία.

Οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την Κυβέρνηση έχουν δηλώσει ότι θα σεβαστούν την απόφαση των κοινωνικών εταίρων και ότι δεν θα συνηγορήσουν σε συνταγματικές εκτροπές.

Ο δοτός Πρωθυπουργός και ο διορισμένος Κυβερνητικός εκπρόσωπος οφείλουν να σέβονται τις αποφάσεις και τις θέσεις αυτές, να αντιληφθούν ότι ο ίσκιος τους δεν είναι το μπόι τους και να σταματήσουν να συμπεριφέρονται με το σύνδρομο του ναρκομανή που ψάχνει τη δόση του.

Μια ενδεχόμενη αποδοχή εκ μέρους των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση των προτάσεων της Τρόικα οι οποίες αποδείχτηκαν μέχρι σήμερα καταστροφικές, θα ισοδυναμούσε με την οριστική καταδίκη των Ελλήνων αλλά και την οριστική καταδίκη του πολιτικού συστήματος.

Άλλωστε όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής που κάποιοι αδιαμαρτύρητα αποδέχονται είναι τραγικά, καθιστώντας τραγικούς και τους υποστηρικτές της.

Ας σταματήσουν επιτέλους να απειλούν τον κόσμο της μισθωτής εργασίας και ας ορθώσουν –εάν μπορούν- ανάστημα και ανάχωμα στην πάγια πρακτική του ΔΝΤ το οποίο απέτυχε σε όποια χώρα και αν “εισέβαλε”.

Εάν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των Ελλήνων και της Ελλάδας ας παραιτηθούν.
 ΕΧΟΥΜΕ “ΧΟΡΤΑΣΕΙ” ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου