Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ

Και ολίγον πατριώτες. και ολίγον δοσίλογοι. και ολίγον περήφανοι. και ολίγον δοτοί. και ολίγον τιμητές. και ολίγον ξεφτιλισμένοι??? Λίγο απ όλα κι όπου κάτσει.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Μια τρικολόρε συμμορία πολιτικών απατεώνων, ανέθεσε στο δοτό πρωθυπουργό να σου καταστρέψει τη ζωή, για ν ασχολούνται απερίσπαστοι με το πλιάτσικο στη συνείδησή σου, ευκολόπιστε και μονίμως απατημένε Έλληνα πολίτη.

Πρώτα φρόντισαν με την ανοχή τους να καταλύσουν το Σύνταγμα και να αλυσοδέσουν την Ελλάδα στα δεσμά του σουλτανάτου της ξένης κατοχής.Μετά φρόντισαν να συμφωνήσουν στο όνομα της «σωτηρίας» του τόπου, πως ένας αχυράνθρωπος τοποθετημένος από τα ισχυρά συμφέροντα και τις συμμορίες στις οποίες παρέδωσαν την πολιτική ζωή του τόπου, θα ήταν η καλύτερη μέθοδος για να διατηρήσουν στο απυρόβλητο τους εαυτούς τους και τις πολιτικές τους επιλογές.

Στη συνέχεια φρόντισαν με ραβασάκια δουλοπρέπειας να δηλώσουν πίστη, υποταγή και αφοσίωση στους ισχυρούς οικονομικούς και πολιτικούς νταβατζήδες που χειραγωγούν απόλυτα το έργο τους.

Καθημερινά φροντίζουν σηκώνοντας τα λερωμένα χέρια τους στο κοινοβούλιο της ντροπής, το οποίο ουσιαστικά αυτοκαταργήθηκε, και να στηρίζουν ψυχή τε και σώματι, τις επιλογές ως βολικοί κοτζαμπάσηδες του σουλτανάτου.

Και επειδή αυτός ο λαός ακόμη τους ανέχεται.

Επειδή αυτός ο λαός, ακόμη δεν έχει ξεσηκωθεί για να τους κρεμάσει στην πλατεία Συντάγματος.

Τολμούν οι Φαρισαίοι πολιτικοί υποκριτές να «ασκούν και κριτική» στο έργο και τις αποφάσεις της δοτής κυβέρνησης και προσωπικά στον Παπαδήμο. Αλλά μέχρι εκεί…


Τόση μαγκιά και υπόληψη διαθέτουν.

Μόνος του αποφασίζει ο Παπαδήμος βρε ξεδιάντροποι???

Ο Παπαδήμος προσωπικά αποφασίζει και επιβάλει χαράτσια και μειώσεις μισθών???

Ο Παπαδήμος προσωπικά απειλεί να αλυσοδέσει νομοθετικά την κοινωνία από το δικαίωμά της να διεκδικεί???

Ο Παπαδήμος προσωπικά διαπραγματεύεται κατοχική συμφωνία για το «κούρεμα» του χρέους που όλοι μαζί δημιουργήσατε???

Όλους εσάς δε βάζει να ψηφίζετε τις πολιτικές που του υπαγορεύουν???

Όλοι εσείς δεν είστε αυτοί που στηρίζετε κοινοβουλευτικά το έργο της εθνικής αποδόμησης???

Όλοι εσείς δεν έχετε βουτηχτεί μέχρι το λαιμό στα σκατά της δουλοπρέπειας στηρίζοντας μια πολιτική που υπονομεύει τη χώρα και οδηγεί την κοινωνία στην απόλυτη εξαθλίωση???

Δεν είστε όλοι εσείς αυτοί που συμφωνήσατε να στηρίξετε τον Παπαδήμο μέχρι να ολοκληρωθεί το σύνολο των κατοχικών συμφωνιών???

Δεν είστε όλοι εσείς εκείνοι που ενώ έχετε το πολιτικό δικαίωμα της ανατροπής, επιλέξατε συνειδητά την υποταγή και τη στήριξη του κατοχικού θιάσου???

Ποιόν κοροϊδεύετε λοιπόν, τόσο εσείς όσο και τα εντεταλμένα σας φερέφωνα που επιχειρούν να αναδείξουν τη δήθεν πατριωτική και κοινωνική σας πλευρά???

Και ολίγον πατριώτες. και ολίγον δοσίλογοι. και ολίγον περήφανοι. και ολίγον δοτοί. και ολίγον τιμητές. και ολίγον ξεφτιλισμένοι??? Λίγο απ όλα κι όπου κάτσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου