Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΣΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ

Του  Αρέθα  Πολίτη

«Ουαί δε υμιν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί,, ότι κατεσθίετε τας οικίας των χηρών και προφάσει μακρά προσευχόμενοι˙ δια τούτο λήψεσθε περισσότερον κρίμα».
Εσύ που σήμερα κομπορρημονείς ως ηγέτιδα όλων των «αφιονισμένων» και σε αφασία ευρισκόμενων κρατών της Ευρώπης, εσύ που συμπεριφέρεσαι με την ίδια έπαρση και επικίνδυνη αυταρέσκεια που επέδειξες και στους δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους που η ίδια προκάλεσες, εσύ που με τα εφάμαρτα θέλγητρά σου (όχι τα φυσικά, αλλά τα μάρκα σου και τα ευρώ σου), εσύ και ο στενός σου συνεργάτης (που ούτε η κατάστασή του μειώνει την λύσσα του αδίστακτου γκεσταπίτη) , αποφασίζεις και πάλι να αιματοκυλίσεις την Ευρώπη και ίσως και τον κόσμο! Ξέρε το αποκύημα της Φράγκικης υποκουλτούρας των σφαγέων και των αδίστακτων αποικιοκρατών, η ιστορία εκδικείται την ύβρι. Και ο Θεός που στέκεται ψηλότερα και από αυτή, τιμωρεί και το υβριστή και την ύβρι χωρίς να λησμονεί!
Δεν θα έχετε πλέον πολύ δρόμο μπροστά σας να ξαναγεμίσετε τον κόσμο με πτώματα. Αυτά θα κατακλείσουν τα σπίτια σας με τρόπο που δεν μπορείτε τώρα να αντιληφθείτε αλλά τον έχου προείπει  χαρισματικοί άνθρωποι που εσείς και οι υποκινητές σας φρικάρετε ακόμα και να τους ακούσετε. Εκεί που ξεκινήσατε τις μεγάλες και άδικες σφαγές, εκεί θα αιματοκυλιστείτε  πολύ σύντομα! Έρχεται και δεν το αντιλαμβάνεστε, όμως ας το έχουν υπόψη εκείνοι που δεν είναι όργανα τυφλά ,όπως η φράου Μέρκελ και ο σημαδεμένος Σόϊμπλε που ακόμα δεν σωφρονίστηκε από την δοκιμασία του. Ας είναι˙ έρχεται  η απόδοση…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου