Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ:Σταματήστε την παράνοια με το Ταμείο της ΔΕΗ κύριε Κουτρουμάνη



Η απόλυτη διάλυση του ασφαλιστικού φορέα της ΔΕΗ φαίνεται να πραγματοποιείται με ταχείς ρυθμούς. Η ζοφερή πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η συγκυβέρνηση του μνημονίου με επικεφαλής τον ψευτοσοσιαλιστή υπουργό Γ.Κουτρουμάνη, γίνεται θηλιά στις οικογένειες των εργαζομένων και συνταξιούχων της ΔΕΗ.  
Ξέχασε ο πρώην συνδικαλιστής κ.Κουτρουμάνης ότι το 2004 μας επικροτούσε δημόσια λέγοντας ότι το Ταμείο της ΔΕΗ είναι το καλύτερο, το μακροβιότερο και το πιο υγιές.
Η  αναστολή των κινητοποιήσεων στα φαρμακεία Αττικής, Πειραιά και Αχαϊας έδωσε ανάσα σε όλα τα υπόλοιπα Ασφαλιστικα ταμεία με πίστωση, εκτός του ταμείου της ΔΕΗ, του οποίου οι οφειλές αγγίζουν τον ένα χρόνο καθυστέρησης.
Αυτό το προσβλητικό γεγονός για τους συναδέλφους που όλα αυτά τα χρόνια είναι συνεπείς στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Που πάνε άραγε τα χρήματα που παρακρατούνται από τους ασφαλισμένους της ΔΕΗ;;;
 Δυστυχώς πάνω στην παράνοια της κρίσης η κυβέρνηση με την συνδρομή των αρμόδιων Υπουργείων  δεν τήρησαν  την δέσμευση τους να μην εφαρμοσθεί το περιβόητο «ΕΦΕΞΗΣ» (αν και ορισμένοι στην ηγεσία της  Ομοσπονδίας πανηγύριζαν)με συνέπεια να δανείσουμε και να παραχωρήσουμε σημαντικό μέρος της περιούσιας μας.
Η ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ ήδη έχει κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες αλλά και τις συνδικαλιστικές παρεμβάσεις ώστε  οι ασφαλισμένοι της ΔΕΗ να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν και οι φαρμακοποιοί να εκτελούν ξανά τις συνταγές του Ταμείου μας.
Καλούμε την Ομοσπονδία σε περίπτωση που δεν δοθεί άμεση και λειτουργική λύση να αναδείξει τον ίδιο αγωνιστικό ζήλο που έδειξε και πριν από τέσσερα χρόνια στις μεγάλες απεργίες επί Πετραλιά.

                           Γραφείο Τύπου ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου