Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Το "Πρώτο Θέμα" μηνύει τον Κώστα Βαξεβάνη

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστας Βαξεβάνης προαναγγέλει το “Πρώτο Θέμα” για “άκρως υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα” σε βάρος του, όπως τα χαρακτηρίζει. Συγκεκριμένα στο site της εφημερίδας αναφέρονται τα εξής:
Χαιρετίσματα στις πηγές σου στην ΕΥΠ και στους φίλους σου επιχειρηματίες που αφαίρεσες από την λίστα Λαγκάρντ
Για μία ακόμη φορά ο «δημοσιογράφος» Κώστας Βαξεβάνης προχωρά σε άκρως υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα για το «Πρώτο Θέμα». Ο κ. Βαξεβάνης προφανώς έχει απωθημένα με την εφημερίδα και τους συντάκτες της. Οταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το «Π.Θ.» ο κ. Βαξεβάνης ήρθε και ζήτησε δουλειά, έδωσε ένα ρεπορτάζ για τα «άδυτα» της ΕΥΠ» και λίγες ώρες μετά κυριολεκτικά κλαίγοντας και εκλιπαρώντας ζήτησε να αποσυρθεί γιατί θα αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα από τις «πηγές του στην ΕΥΠ».
Από τότε φυσικά δεν ξαναπάτησε το πόδι του στην εφημερίδα, αλλά έβαλε σκοπό του να την συκοφαντεί σε κάθε ευκαιρία.
Με νέο άρθρο του ισχυρίζεται ότι «εκδότης του Πρώτου Θέματος» έχει σχέση με 4.000 όπλα που ήλθαν στην Ελλάδα αφήνοντας πολλά αβάσιμα, απαράδεκτα και άκρως επικίνδυνα υπονοούμενα για την εφημερίδα μας. Επειδή η λάσπη όμως απ’ όποιο λάκκο λυμάτων κι αν προέρχεται δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη:
α) Υπενθυμίζουμε ότι ουδέποτε υπήρξε κανείς εκδότης του «Πρώτου Θέματος» πέραν απ’ τους δημοσιογράφους που ήταν εξαρχής.
β)Οσοι συμμετέχουν στην εφημερίδα με ποσοστά είναι μειοψηφούντες και δεν είναι καν στο Δ.Σ. και ουδεμία σχέση έχουν με την εφημερίδα. Ειδικά το πρόσωπο που αναφέρει στο δήθεν ρεπορτάζ του ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
γ)Ως εδώ λοιπόν με την ύπουλη κατασκευασμένη στοχοποίηση. Μηνύουμε τον συκοφάντη, δήθεν δημοσιογράφο, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ, με αμοιβές εκατομμυρίων από την ΕΡΤ επί σειρά ετών, που μπαινοβγάζει ονόματα επιχειρηματιών από την λίστα Λαγκάρντ ανάλογα με τις επιλογές του, Κώστα Βαξεβάνη.
Χαιρετισμούς στις πηγές του στην ΕΥΠ.

http://www.protothema.gr/greece/article/313874/minuoume-ton-kosta-vaxevani/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου