Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πανικός και απειλές από τη Χρυσή Αυγή‏

Χρυσαυγίτες  

“Σε επικοινωνιακή αντεπίθεση προκειμένου να συγκρατήσει την δημοσκοπική κατάρρευση της Χ.Α. περνά ο σκληρός πυρήνας Μιχαλολιάκου ”
Του Πέτρου Κατσάκου

Σε επικοινωνιακή αντεπίθεση προκειμένου να συγκρατήσει την δημοσκοπική κατάρρευση της Χ.Α. περνά ο σκληρός πυρήνας Μιχαλολιάκου. Με γραπτά μηνύματα τόσο η κόρη του ηγέτη του ναζιστικού κόμματος όσο και ο «πειραιάρχης» Λαγός επιχειρούν να συσπειρώσουν τους οπαδούς και τα μέλη του κόμματος καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν παρατηρηθεί «εκφυλιστικά» φαινόμενα από τοπικές οργανώσεις που ματαιώνουν σωρηδόν εκδηλώσεις και κατεβάζουν από τα γραφεία σε πολλές πόλεις τις επιγραφές και τις σημαίες της ΧΑ.

Σε μήνυμά της η Ουρανία Μιχαλολιάκου καλεί τους χρυσαυγίτες «να αναρωτηθούν αν είναι έτοιμοι να πάνε φυλακή, αν είναι έτοιμοι να πεθάνουν και τους βάζει να αναρωτηθούν μέχρι πού είναι διατιθέμενοι να φτάσουν». Η κόρη του «φύρερ» της ΧΑ που στο παρελθόν είχε προσαχθεί για επίθεση εναντίον αλλοδαπού και είχε αφεθεί ελεύθερη μετά από παρέμβαση του πατέρα της, ζητά από τον «ιστορικό κύκλο» των οπαδών του κόμματος να είναι προετοιμασμένος για ποινικές διώξεις, ακόμα και για νεκρούς όπως αναφέρει. Να σημειωθεί πως η περίπτωση της Ουρανίας Μιχαλολιάκου περιλαμβάνεται στον φάκελο με τις 32 υποθέσεις που παρέδωσε στην εισαγγελία του Α.Π. ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα ο «εξαφανισμένος» από το πολιτικό προσκήνιο βουλευτής Λαγός, στέλνει γραπτό μήνυμα μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας, απειλώντας μάλιστα όσους τον κατονομάζουν ως επιχειρησιακό υπεύθυνο των δολοφονικών ταγμάτων εφόδου που δρουν στην περιοχή λέγοντας χαρακτηριστικά «ΑΥΤΟΙ λοιπόν, έμπλεξαν άσχημα!!!»

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου