Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Προκαλεί η “μητέρα του φασισμού”: “Μέσα στα σχολεία στρατολογούνται παιδιά!”. Λογικό, αφού τους διδάσκετε ναζιστικές θεωρίες ως “ιστορία”…


Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις αυτών που οδήγησαν στον εκφασισμό της κοινωνίας έχοντας απόλυτη συνειδηση του τι κάνουν.

Πριν από λίγο, η κυρία Ρεπούση στο Μέγκα δήλωσε ότι “μέσα στα σχολεία στρατολογούνται παιδιά σ’ αυτή την ιδεολογία και σ’ αυτή την οργάνωση!”

Που το περίεργο κυρία Ρεπούση; Σε σχολεία που διδάσκουν τα παιδιά την ναζιστική αθλιότητα της “Ινδοευρωπαϊκής θεωρίας”, που χρησιμοποίησε η Γερμανική στρατοκρατία για να κλέψει ακόμα και το παρελθόν του λαού που ίδρυσε την Δημοκρατία; Έχετε απολογηθεί ποτέ για το συνεχιζόμενο έγκλημα διδαχής της μήτρας της “Άρειας Φυλής” στα Ελληνικά σχολεία; Διαβάστε το βιβλίο του Διονύση Χαριτόπουλου για να μάθετε τι ούρλιαζε ο Χίτλερ στο Ράιχσταγκ μετά την ήττα των φασιστών του Μουσολίνι: “Αποκλείεται οι βρωμεροί Έλληνες να έκαναν αυτό το κατόρθωμα. Είναι σίγουρα Ινδογερμανοί!!!”

Ποιός ξέπλυνε τον ιδεολογικό πατέρα του ναζισμού και του φασισμού κυρία Ρεπούση; Ποιός ξέπλυνε την γενοκτονία των γηγενών της Μ. Ασίας από τον δάσκαλο του Χίτλερ και του Μουσολίνι (καθ’ ομολογίαν των ιδίων;); Ποιός βάφτισε την απόλυτη θηριωδία και ρατσιστικη σφαγή εκατομμυρίων σε “συνωστισμό”; Ποιός δεν διδάσκει τα παιδιά για την απόλυτη συμμετοχή και καθοδήγηση των πατέρων του Χίτλερ στις εθνοκαθάρσεις του Κεμάλ; Ποιός αφήνει τα παιδιά έρμαια στην προπαγάνδα περί “Φιλελληνισμού” του Χίτλερ κυρία Ρεπούση; Μήπως εσείς που στρώνετε επάξια το χαλί, διαστρεβλώνοντας και κρύβοντας την ιστορική πραγματικότητα για να πειστούμε όλοι ότι είμαστε “ινδογερμανοί, εισβολείς, από ένα μέρος πο ποτέ δεν υπάρχει”, άρα δεν τρέχει και μία εάν μας πάρουν την χώρα, την κοινωνία, τα δικαιώματα, ούτως ή άλλως είμαστε “όλοι ιμπεριαλιστές”.

Όποιος κοιμάται με συνωστισμούς, ξυπνά με ολοκαυτώματα κυρία Ρεπούση. Κάποτε θα κληθούν να απολογηθούν και αυτοί που συνθέτουν το εφιαλτικό νανούρισμα του φασισμού.

Μακάρι να πάρει τώρα πρωτοβουλία το Υπουργείο Παιδείας για να αποναζιστοποιήσει τα Ελληνικά βιβλία. Να αναγράφεται ξεκάθαρα το “Ποιός θυμάται τους Αρμένιους” που εκφώνησε ο Χίτλερ πριν την “τελική λύση”. Για να μην ακουστεί μεθαύριο το “Ποιός θυμάται τους Έλληνες”.

 

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου