Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Τι πρέπει να κάνει ο Σαμαράς σήμερα για να μην εγκαταλείψει αύριο με κράνος το Μαξίμου σαν τον Μητσοτάκη



http://www.kourdistoportocali.com/

 



Αγαπητέ πρωθυπουργέ,
Επειδή είσαι από παιδί στην πολιτική  και από τους πλέον μπαρουτοκαπνισμένους του πολιτικού προσωπικού, δεν σου αξίζει να φύγεις με κράνος από το Μαξίμου όπως μπήκε στο υπουργείο ο Μητσοτάκης.

Γι΄αυτό πρέπει κατά τη γνώμη μας να κάνεις τα εξής- αφού πρώτα βάλεις στο μυαλό σου ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα και άρα πρέπει να μπορείς να κουμαντάρεις τους υπουργούς σου.

Πρώτον: Οφείλεις σήμερα, πριν δύσει ο ήλιος, να καταργήσεις όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια (μαζί και τους αρμόδιους υπαλλήλους -σατανιστές που τα πιάνουν), που εμποδίζουν τους έντιμους επιχειρηματίες-Έλληνες και ξένους-να επενδύσουν στην χώρα μας. Δώσε κίνητρα όχι στα χαρτιά αλλά στην πράξη. Καλείσαι να αποδείξεις ότι μπορεί κάποιος στην Ελλάδα να συστήσει εταιρεία –χωρίς να χρειαστεί να λαδώσει ένα σκασμό λαμόγια-μέσα σε μια μέρα.
Μείωσε σήμερα κιόλας το κόστος της ενέργειας που πληρώνουν οι βιομηχανίες που έχουν απομείνει στη χώρα μας.

Δεύτερον: Διώξε με τις κλωτσιές τις αποτυχημένες διοικήσεις ταμείων όπως το ΙΚΑ και το ΤΕΒΕ που ταλαιπωρούν με σαδισμό τους πολίτες.

Τρίτον: Nα ορίσεις ακόμη και με αλλαγή του σχετικού νόμου τα ισόβια ως ποινή για τον κάθε δημόσιο υπάλληλο που αποδεδειγμένα παίρνει φακελάκι.

Τέταρτον: Nα επιβλέπεις προσωπικά τον Στουρνάρα ο οποίος επιβαρύνει φορολογικά τους φτωχούς –βλέπε φόρο ακινήτων-και χαιδεύει τους πλούσιους.
Είναι ο ίδιος υπουργός που συνεχίζοντας το «έργο» των Παπακωνσταντίνου-Βενιζέλου δεν έχει καταφέρει ως σήμερα να εισπράξει μισό ευρώ από 2620 της λίστας Λαγκάρντ ανάμεσα στα ονόματα της οποίας βρίσκονται και βαρύγδουπα ονόματα των ΜΜΕ. Εκδότες, δημοσιογράφοι και πάει λέγοντας. (Αντίθετα κρυφθήκατε όλοι πίσω από την διαπόμπευση του Εβραίου Σάμπυ Μιονή.) Από την άλλη δεν μπορούμε να μιλάμε για εξαγορά βιομηχανιών όπως τα Αμυντικά Συστήματα, όπως προτείνει ο φίλος μας ο Δημήτρης. Ξεφορτώσου σήμερα κιόλας όλους τους δημόσιους οργανισμούς που αποτελούν σφηκοφωλιές κηφήνων.

Πέμπτον: Δώσε εντολή στον Δένδια να συλλαμβάνει τους δολοφόνους νεοναζί χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έκτον: Kλείσε φυλακή-δια της Δικαιοσύνης-τους νταβατζήδες των ΜΜΕ με τους ογκώδεις φακέλους στην Δικαιοσύνη. Μην τους φοβάσαι. Οι περισσότεροι είναι υπέργηροι και με ανόητους ή αλήτες διαδόχους. Γίνε με δαύτους σκληρός και δίκαιος, μην κολώνεις.

Έβδομο: Δώσε όσα χρήματα απαιτούνται για να εξαγοράσεις λίστες Ελλήνων φοροφυγάδων ανά τον κόσμο. Στην συνέχεια να τους κατάσχεις την αδήλωτη περιουσία. Σ΄αυτό το σημείο σου επισημαίνουμε ότι δεν πρέπει να επιτρέπεις τους επιχειρηματίες της Μυκόνου- για παράδειγμα- να χλευάζουν μια ολόκληρη κυβέρνηση.

Όγδοο: Να κρεμάσεις ψηλά στο διαδίκτυο-όλα στο φως-τα Πόθεν Έσχες των στελεχών της Δικαιοσύνης. Συχνά η φτώχια αντέχεται-η αδικία όχι.

Αυτά είναι τα πρώτα 8 πράγματα που πρέπει να γίνουν σήμερα κιόλας...Στη συνέχεια θα συμπληρώνουμε την λίστα, ανάλογα με την πορεία υλοποίησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου