Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πάνος Καμμένος μηνύει τον Χρήστο Πάχτα

Ο Πάνος Καμμένος 

Η μηνυτήρια αναφορά αναμένεται να κατατεθεί ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κοτζαμάνη και θα αφορά πράξεις και παραλείψεις του κ. Πάχτα, στελεχών της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» καθώς επίσης και τυχόν υπευθύνων ατόμων που θα εντοπίσει η ανάκριση για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα εγκλήματα.  ”

Μήνυση κατά του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής και πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Σημίτη, Χρήστου Πάχτα, αναμένεται να καταθέσει σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητών Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Η μηνυτήρια αναφορά αναμένεται να κατατεθεί ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κοτζαμάνη και θα αφορά πράξεις και παραλείψεις του κ. Πάχτα, στελεχών της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» καθώς επίσης και τυχόν υπευθύνων ατόμων που θα εντοπίσει η ανάκριση για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα εγκλήματα. Η υπόθεση αφορά, τη μεγάλη συγκέντρωση απαγορευτικών ποσοτήτων του επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία στοιχείου αρσενικού και την απόκρυψή του για μεγάλο χρονικό διάστημα της συγκέντρωσής του στο νερό της περιοχής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναμένεται να καλέσει και σχετικούς μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου