Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Μ.Βρετανία: Αποκαλύψεις πως βιαστές και παιδεραστές καλύπτονται μέσω του τρανς αυτοπροσδιορισμού

Γράφει ο Tηλέμαχος Χορμοβίτης

Στη Μ.Βρετανία, ο Stephen Wood είχε απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για βιασμούς γυναικών ακόμη και παιδιών. Πέρυσι και ενώ ήταν στις ανδρικές φυλακές περιμένοντας να δικαστεί, για μια ακόμη φορά, για βιασμό, αποφάσισε να αυτοπροσδιοριστεί ως... γυναίκα (χωρίς φυσικά να έχει κάνει εγχείριση). Οι Αρχές ακολουθώντας το "πολιτικά ορθό" αξίωμα "είσαι ό,τι φύλο δηλώσεις", υπάκουσαν στο αίτημά του και μετέφεραν τον πρώην Stephen Wood, νυν Karen White (βλέπε φωτογραφία) σε γυναικείες φυλακές. Εκεί επιτέθηκε σεξουαλικά σε άλλες τέσσερις γυναίκες, επιθέσεις που και ο ίδιος παραδέχτηκε πριν λίγες μέρες.
Η υπόθεση White δεν είναι μεμονωμένο γεγονός. 

Σύμφωνα με έρευνες, που τα mainstream ΜΜΕ προσπάθησαν να αποκρύψουν για να μην κατηγορηθούν για...τρανσοφοβία, πάνω από το 40% των τρανς που βρίσκονται σε γυναικείες φυλακές έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα! Βλέπετε, στην "πολιτικά ορθή" εποχή μας , ακόμη και ένας κατά συρροή βιαστής μπορεί να δηλώσει πως είναι γυναίκα, για να μπει σε γυναικείες φυλακές και να συνεχίσει το πάρτυ!
Τελικά, η κομπογιαννίτικη θεωρία που μας λέει πως το φύλο δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια κοινωνική κατασκευή και πως ο καθένας μπορεί να επιλέξει το φύλο του ανάλογα με το πώς νιώθει δεν είναι μόνο αντι-επιστημονική, δεν είναι μόνο το τέλος της λογικής, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν (https://www.facebook.com/tilemachos.chormovitis/posts/10155019780731757).
 Πάνω απ'άλα βάζει σε κίνδυνο τις ίδιες γυναίκες (τις κανονικές, όχι τις fake) , τα δικαιώματα των οποιών υποτίθεται πως υπερασπίζονται οι προοδευτικοί θιασώτες της gender theory και των "τρανς δικαιωμάτων". Και φυσικά, αν πεις το αυτονόητο, λυσσασμένοι ακτιβιστές και φιλελέφτ που έχουν πάρει εδώ και καιρό διαζύγιο με την πραγματικότητα, θα σου κρεμάσουν την ταμπέλα του ρατσιστή και του ακροδεξιού. Κάποιος να υπερασπιστεί τα θύματα της "κυρίας" White, προοδευτικούληδές μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου