Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

«Συριζαϊκά δακρυγόνα στα ασθενοφόρα» – Ανακοίνωση του κινήματος Άρδην για την κυβερνητική βία

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κρύφτηκε πίσω από τις ασπίδες των πραιτοριανών, πνίγοντας χιλιάδες διαδηλωτές στα χημικά για να κάνει ανενόχλητη τα εγκαίνια  μιας ΔΕΘ όπου τιμώμενη χώρα είναι αυτή των αφεντικών της.
Όλο και  περισσότερο γίνεται φανερό πως η μόνη νομιμοποίηση  που της απομένει είναι αυτή των ξένων αφεντικών και η βία της  καταστολής.
Απέναντι οι χιλιάδες των διαδηλωτών που αψήφησαν την τρομοκρατία  και άντεξαν για ώρες τον χημικό πόλεμο που εξαπέλυσαν τα ΜΑΤ, χτυπώντας μέχρι και τα ασθενοφόρα. Κόσμος κάθε ηλικίας, ο λαός που οι «αριστεροί της εξουσίας» αφού τον πούλησε σήμερα τον λοιδορεί και τον συκοφαντεί, βαφτίζοντας φασίστα όποιον προσπαθεί να σταματήσει το ξεπούλημα της πατρίδας.
Αφού κατέστρεψαν την οικονομία και το λαϊκό εισόδημα, αφού υποθήκευσαν το μέλλον όλων μας, ολοκληρώνουν την καταστροφή με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, τους τεμενάδες στον Σουλτάνο της Άγκυρας και το γλείψιμο των ξένων αφεντικών, την στιγμή που τα σύννεφα της καταστροφής ξαναμαζεύονται στην  γειτονιά μας.
Και οι πολιτικές, οικονομικές και πνευματικές ελίτ σιωπούν ένοχα σιτιζόμενοι από τα ψίχουλα της λεηλασίας του τόπου. Μένει μόνο ο λαός να φυλάγει τις Θερμοπύλες, έστω και ακέφαλος καθώς οι ηγεσίες  έχουν αυτομολήσει.
Η αντίσταση των δεκάδων  χιλιάδων διαδηλωτών της Θεσσαλονίκης απέναντι στην πρωτοφανή βία της αστυνομίας, διαδηλωτών κάθε ηλικίας που ποτέ στην ζωή τους δεν είχαν δεχτεί τέτοια βία σηματοδοτεί δύο κόσμους:
  • Αυτή η κυβέρνηση είναι τόσο αντιλαϊκή που δεν μπορεί να σταθεί παρά μόνο πίσω από ένα τείχος από ασπίδες και νέφη χημικών.
  • Αυτός ο λαός, όσο κι αν κάποιοι το θέλουν νικημένο  μπορεί να είναι προδομένος αλλά δεν είναι παραδομένος. Διαθέτει το ένστικτο της συλλογικής  επιβίωσης και τη  θέληση να αντισταθεί.
Αυτόν τον λαό θα βρίσκουν όλο και πιο συχνά μπροστά τους οι κυβερνώντες της αριστεροδεξιάς.
Τελικώς, οι δεκάδες χιλιάδες των διαδηλωτών που αψήφησαν την τρομοκρατία και τους εκφοβισμούς  όλων των προηγούμενων ημερών και τη σημερινή πρωτοφανή αστυνομική καταστολή  καταδεικνύουν   ότι   το ρολόι της ιστορίας έχει πλέον γυρίσει:
Ο ελληνικός λαός ενωμένος  μπροστά στο ξεπούλημα της ιστορίας και της ταυτότητάς του είναι ικανός να μεταβάλει και την ετήσια νυσταγμένη λιτανεία  των διαδηλώσεων για την ΔΕΘ  σε μια αυθεντική λαϊκή κινητοποίηση:  Έχουμε  ΜΠΕΙ  σε μια νέας ιστορική περίοδο όπου ο ελληνικός λαός θα περάσει  και πάλι στο προσκήνιο και θα σαρώσει τη δράκα των εθνομηδενιστών της εξουσίας.
 ΩΣ ΕΔΩ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου