Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Σφοδρή επίθεση της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ στον Βασιλόπουλο «και τις μαριονέτες του»

Original 21: Κρυώνει ο Βασιλόπουλος… φτερνίζεται η Στρούγκα

ΠΟΤΕ οι αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι δεν συνυπήρξαν σε συνελεύσεις με την τοπική εξουσία. ΠΟΤΕ η αντιεξουσία δεν πήγε χέρι-χέρι με την εξουσία απέναντι σε έναν ολόκληρο λαό που ΑΠΑΙΤΕΙ το αυτονόητο

Σφοδρή επίθεση της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ στον Βασιλόπουλο «και τις μαριονέτες του»

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Original 21: Το θεατρικό παραμύθι του παραλόγου που ζούμε εδώ και χρόνια στα Φιλαδέλφεια με θέμα το σπίτι μας, συνεχίζεται με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Δε θα αναφερθούμε καν στο γνωστό σαλτιμπάγκο δήμαρχο, εξάλλου είναι σίγουρο πως σε λίγο καιρό θα λέμε το όνομα του έξω από το γήπεδο μας και θα γελάμε. Θα αναφερθούμε όμως στα πρωτοπαλίκαρα του, στις μαριονέτες που έχει βάλει μπροστά σε αυτούς που αυτο-βαφτίζονται αγωνιστές, αριστεροί, αντιεξουσιαστές! Άκουσον
άκουσον αντιεξουσιαστές αυτοί οι ίδιοι που αποτελούν το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Αντιεξουσιαστές η εξουσία του δήμου! Γιατί αυτοί ακριβώς αποτελούν τα μέλη της «κατάληψης» Στρούγκα. Αυτοί ακριβώς είναι οι μπροστινές μαριονέτες του νεόπλουτου!

Αυτοί που όταν το αφεντικό καλούσε τα ΜΑΤ για τη βίαιη κατεδάφιση του κατειλημμένου αναψυκτηρίου «Κένταυρος», η σιωπή τους και η αριστερή τους ηθική έγιναν ένα με τις μπουλντόζες! Αυτοί οι «αγωνιστές» που έχουν ξεφτιλίσει την έννοια του κοινωνικοπολιτικού χώρου. Αλήθεια από πότε υπάλληλοι του δήμου, δηλαδή του τοπικού άρχοντα, καθαρίζουν επί πληρωμή τις καταλήψεις; Ακούστε λοιπόν μαριονέτες του Αρούλη και βάλτε το καλά στο μυαλό σας :
ΠΟΤΕ οι αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι δεν συνυπήρξαν σε συνελεύσεις με την τοπική εξουσία. ΠΟΤΕ η αντιεξουσία δεν πήγε χέρι-χέρι με την εξουσία απέναντι σε έναν ολόκληρο λαό που ΑΠΑΙΤΕΙ το αυτονόητο: Να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στο σπίτι του, στο δικό του οικόπεδο που εδώ και έναν αιώνα προϋπήρχε ΟΛΩΝ ΜΑΣ !
Για να τελειώνει λοιπόν το παραμύθι της αντιπαράθεσης των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ με τους κοινωνικοπολιτικούς χώρους που τεχνηέντως συντηρείται, η ORIGINAL 21 σέβεται και είναι αλληλέγγυα σε κάθε κατάληψη, σε κάθε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς άλλωστε. Η ORIGINAL 21 στα τόσα χρόνια ιστορίας της έχει δείξει και αποδείξει με αγώνες πάντα στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων-διεκδικήσεων ότι ήταν, είναι και θα είναι πάντα συνεπής στην προσφυγική και αξιακή της κληρονομία! Εσείς συγκεκριμένα υποχείρια του δημαρχάκου είστε λίγοι, πολύ λίγοι για να πιάνετε στο στόμα σας την ORIGINAL 21 και να μιλάτε για αγώνες και δρόμους. Μην κλαίγεστε λοιπόν αριστερά και δεξιά βάζοντας μπροστά τη λέξη αλληλεγγύη.
Λέξη ιερή, που από εσάς κύριοι της Στρούγκας -κύριοι του ΔΣ της Ν.Φ. δηλαδή- δεν αξίζει να βγαίνει από το στόμα σας. Η παρέμβαση με το γράψιμο της Στρούγκας ήταν μια ήπια απάντηση στις ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ σας προκλήσεις, τα «δικέφαλα κεμπάπ», τα «σκατά στην οικογένεια της ΑΕΚ» που ποτέ δεν ήταν ορολογία του χώρου που υποτίθεται και λέτε ότι εκπροσωπείτε. Τα μπράβοι, υπάλληλοι και ιδιωτικοί στρατοί τα λέτε για να πουλήσετε ιδεολογία. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν ισχύουν. ΠΟΤΕ δεν ίσχυαν.
Λέξεις βαριές για εμάς, απλά για να κερδίσετε τις ήδη χαμένες εντυπώσεις. Πλήθος ονομάτων πραγματικών αγωνιστών έχουν περάσει από την οικογένεια της ORIGINAL 21 ή είναι ακόμα ενεργά μέλη της! Ούτε αυτούς δεν σέβεστε στο όνομα του τσουβαλιάσματος, της άσχημης προπαγάνδας και των ήδη χαμένων όπως είπαμε εντυπώσεων. Πάρτε το χαμπάρι μαριονέτες του Αρούλη όσες ψεύτικες καταθέσεις και να δίνετε, όσο κόσμο και να στέλνετε κατηγορούμενο στις αίθουσες της Ευελπίδων, όσα ψέματα και να λέτε για βιαιοπραγίες και ξυλοδαρμούς, όσα καλέσματα και να κάνετε εμείς θα είμαστε εκεί με την ψυχή μας, το καθαρό κούτελο μας και θα φωνάζουμε κοιτώντας το δημαρχείο:
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙA !
ΓΗΠΕΔΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΓΝΑ, ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ!!
ORIGINAL 21
Υ.Γ. ΟΧΙ ρε εσείς δεν είστε κατάληψη, δεν την τιμάτε τη λέξη αυτή! Είστε φερέφωνα του δήμου που με το πρόσχημα αυτόκλητων σωτήρων, υπονομεύετε το όνειρο μας!
Υ.Γ 2 Kάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου