Τρίτη 3 Μαΐου 2016

H πρώτη φορά από το θρυλικό "Βυθίσατε το Χόρα" που βλέπουμε ελληνικό πολεμικό πλοίο να καταδιώκει τουρκικό




Η στενή φιλία που συνδέει τους δύο άνδρες, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπ. Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο, το γεγονός ότι η Μεσόγειος φλέγεται με την τουρκική επιθετικότητα να προκαλεί κόκκινο συναγερμό στις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, το τέλος της θητείας του Ομπάμα με τον Λευκό Οίκο στην ουσία να είναι ακέφαλος και τουλάχιστο δύο υποθέσεις-φιάσκο των Υποκλοπών έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του υπουργού Εθνικής Αμυνας.

Από τον Ian Ford. Για να είμαστε ειλικρινείς είναι η πρώτη φορά από το θρυλικό “Βυθίσατε το Χόρα” που βλέπουμε ελληνικό πολεμικό πλοίο να καταδιώκει τουρκικό..
όπως συνέβη πρόσφατα όταν οι Τούρκοι επιχείρησαν να συλλάβουν τον Ελληνα ψαρά.

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να προχωρά σε ανασχηματισμό-αστραπή που θα τους επιτρέψει να παρουσιάσει εντελώς νέο, πιο επιθετικό και “αναπτυξιακό” κυβερνητικό σχήμα.

Σκοπός του Αλέξη Τσίπρα είναι να στείλει στο Eurogroup της 9ης Μαίου τον Γιώργο Χουλιαράκη αντί του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο Τσίπρας εκτιμά ότι αυτή η αλλαγή μπορεί να του δώσει το πράσινο φως από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρώπης ώστε να επιταχυνθούν οι εξελίξεις. Επειδή μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο να στο συγκεκριμένο Eurogroup να ζητηθεί και κούρεμα καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες, ο έχων πολιτικές φιλοδοξίες Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν θάθελε να βάλει την υπογραφή του σε κάτι τέτοιο.

-Ρε μαλάκα, δεν θα μάς κάθεται καμμία γκόμενα εάν τους κάνεις τέτοιο χουνέρι…

τον παρακινεί κι ο Θοδωρής Μιχόπουλος ο οποίος επενδύει στον ταλαντούχο Ευκλείδη.

Από τον νέο ανασχηματισμό θα βγει παντοδύναμος ο Πάνος Καμμένος στον οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει και ο απόλυτος έλεγχος της ΕΥΠ. Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα δέχεται εισηγήσεις από ισχυρούς παράγοντες να δωθεί ο έλεγχος της ΕΥΠ στον σημερινό υπουργό Εθνικής Αμυνας.

Toυλάχιστο 7 κορυφαίοι υπουργοί θα πάνε σπίτια τους με τον ανασχηματισμό ενώ ακούγεται και ένα όνομα έκπληξη αυτό πρώην πρωθυπουργού ο οποίος θα τεθεί επικεφαλής της Εθνικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης για το Χρέος.

Ολα αυτά την στιγμή που ο πρωθυπουργός τρέμει την σχεδιαζόμενη ανατροπή της κυβέρνησής τους και με αγώνα δρόμου προσπαθεί να προλάβει τις καταστροφικές συνέπειες των “ελληνικών” Wikileaks.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου