Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ULFBUCK, Ο ΕΚ ΤΩΝ… ΠΙΣΙΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ!!!


φοτο
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Άλλο ένα καταπληκτικό δείγμα της ευρωγερμανικής ψυχικής διαστροφής έρχεται κυριολεκτικά να μας καταπλήξει από το σε πόσο υψηλό… «πνευματικό» επίπεδο έχει φτάσει ο δυτικός πολισμός, σε σημείο να προλέγει το μέλλον και να θεραπεύει ασθενείς εξετάζοντας τα…
οπίσθια!
φοτο1Η μέθοδος αυτή ονομάζεται Rumpologists και ένας από τους πιο διάσημους εκπροσώπους της είναι ο Ulf buck, ένας Γερμανός τυφλός από την Βαυαρία που ένεκα της «ταπεινότητας» του δεν θέλει να τον αποκαλούν ψυχοθεραπευτή αλλά απλά, medium, guru και πνευματικό καθοδηγητή.
Ο κύριος αυτός διαφημίζει το «θεόπνευστο» έργο του που βασίζεται στην εξέταση των οπισθίων των πελατών του και μετά την διάγνωση δίνει συμβουλές για το μέλλον τους και ακόμα προχωρεί και σε θεραπείες συχνά ανιάτων ασθενειών. Φυσικά όλα αυτά με το αζημίωτο. Μάλιστα έχει εγκαινιάσει και γραμμή τηλεφωνικής παροχής συμβουλών με υψηλές χρεώσεις ανά λεπτό.
Οι οπαδοί του τον χαρακτηρίζουν μεγάλο πνευματικό θεραπευτή και ομολογούν ότι έχει κάνει πολλά θαύματα θεραπείας ασθενών που η κλασική ιατρική δεν μπόρεσε να έχει αποτέλεσμα με μια απλή εξέταση των…πισινών τους.
Περιττό να πούμε ότι η μέθοδος της διάγνωσης εκ των οπίσθιων κάνει θραύση, την ίδια περίοδο που ο χριστιανισμός, έτσι όπως τον κατάντησαν στην Δυτική Ευρώπη, καταρρέει και αφήνει ελεύθερο το πεδίο σε διάφορους πνευματικούς κομπογιαννίτες τύπου Ulf buck, που δείχνουν το μέλλον της ανθρωπότητας μέσω των… πισινών της!
Αυτή είναι η σημερινή «Ευρώπη των πισινών», τα πολιτιστικά πνευματικά και «προοδευτικά» της πρότυπα επιβάλουν τώρα με το έτσι θέλω και στην χώρα μας.
Λέτε σύντομα να δούμε αυτό το ευρωγερμανικό πνευματικό «φρούτο» και στην Ελλάδα ;
Αλλοίμονο μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου