Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΤΟ «ENDGAME» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ


foto1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αυτό που έγινε σήμερα στην Ελλάδα είναι αφ’ ενός η κατάλυση της δημοκρατίας, καθώς μόλις μια εβδομάδα μετά το δημοψήφισμα και τον θρίαμβο του ΟΧΙ η ελληνική κυβέρνηση παρέδωσε την χώρα στην λεηλασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφ” εταίρου η αρχή καταλυτικών παγκόσμιων εξελίξεων από την ελίτ που κινεί τα νήματα της καταστροφής από το μαύρο της παρασκήνιο.
Αυτό υποστηρίζει σε ένα νέο μεγάλο άρθρο του ο πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Δημοσίου, Δρ Paul Craig Roberts, ο οποίος προειδοποίησε με δραματικό τόνο ότι «σήμερα είμαστε..
μάρτυρες τρομακτικών φινάλε των ελίτ », «We Are Now Witnessing The Elites” Terrifying Endgame».
Η αποτυχία της αριστερής κυβέρνησης του Σύριζα στην Ελλάδα να αντιμετωπίσει αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα έχει σαν συνέπεια να κατασπαράξουν τον εθνικό πλούτο της χώρας, ελληνικά νησιά, λιμάνια, εταιρείες ύδρευσης, αεροδρόμια, ολόκληρη η εθνική μας κληρονομιά, σε τιμές ευκαιρίας. Αυτή η αποτυχία θα σηματοδοτήσει την ραγδαία άνοδο της άκρας δεξιάς σε όλη την Ευρώπη που θα είναι το πιο κύριο ανάχωμα αντίστασης στη νεοταξική επέλαση. Η σκυτάλη περνάει στα δεξιά κόμματα, το Κόμμα Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου, ο Nigel Farage, στην Μαρίν Λε Πεν του Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία, και στα άλλα κόμματα που στέκονται εναντία στην εξόντωση των ευρωπαϊκών λαών.
Δεν γνωρίζω αν οι Έλληνες, τονίζει στο άρθρο του ο Δρ Paul Craig Roberts, κατανόησαν τι σημαίνει αυτή η συμφωνία με τη οποία ο πρωθυπουργός τους παρέδωσε την χώρα στην ληστρική Ευρώπη. Πολύ γρήγορα θα καταλάβουν ότι πλέον δεν θα τους επιτρέπεται να ζουν σε μια ανεξάρτητη χώρα, ότι πλέον τους έχουν κάνει την μαύρη αποικία των ξένων τραπεζιτικών ομίλων, ότι η χώρα τους είναι μια υποθήκη σε ένα χρέος που πότε δεν θα μπορεί να εξοφληθεί. Ο Έλληνας πρωθυπουργός μέσα σε μια εβδομάδα ανέτρεψε την ελληνική ψήφο και παρέδωσε την χώρα στους ξένους λεηλατητές της με αρχή τον κ Σόιμπλε, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βάλει χέρι στον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδας.
Αλλά η Ελλάδα είναι μόνο η αρχή. Οι Έλληνες θα εκδιωχτούν από την πατρίδα τους, από μια οικονομία που θα έχει κατέρρευσει, θα κατάρρευσει το συστήμα κοινωνικής πρόνοιας, η ανεργία θα εκτιναχτεί σε δυσθεώρητα ύψη καθώς οι επιβαλλόμενες ιδιωτικοποιήσεις θα προσφέρουν σε ξένα χέρια τις μεγάλες οικονομικές μονάδες της χώρας. Αυτό το ελληνικό παράδειγμα θα ακολουθήσει μια σειρά άλλων χωρών στην Ευρώπη που περιμένουν υπονομευτικά την δική τους καταστροφή.
Το ολοκαύτωμα του 21ου αιώνα έχει αρχίσει με εναρκτήριο λάκτισμα την Ελλάδα και την ελληνική προδοσία από το ελληνικό πολιτικό σύστημα που πρόδωσε με τον πιο αναίσχυντο τρόπο την χώρα και τον ίδιο τον λαό της.
Το παιχνίδι όμως δεν έχει τελειώσει, μόλις τώρα αρχίζει. Η θανατιφόρα συμφωνία σε βάρος της Ελλάδας είναι αδύνατο να γίνει αποδεκτή από τους Έλληνες, όπως υποστηρίζει ο Paul Craig Roberts και το πιο εντυπωσιακό είναι πως ολόκληρη η ανθρωπότητα κρέμεται από την αντίδραση τους στο endgame της μαύρης παγκόσμιας ελίτ.
Από τους Έλληνες έλαχε σήμερα να κρίνεται το μέλλον όλης της ανθρωπότητας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου