Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

“Love wins”: Ολλανδέζα θα «παντρευτεί» τον σκύλο της



«Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να παντρευτεί το σκύλο της μετά τον θάνατο του πρώην συζύγου της, ο οποίος ήταν μια γάτα.

Η 41χρονη Dominique Lesbirel, από την Ολλανδία, παντρεύτηκε τη γάτα της Doerack πριν από οκτώ χρόνια, αλλά δυστυχώς, το ζώο έπρεπε να θανατωθεί αφότου υπέστη νεφρική ανεπάρκεια σε ηλικία 19 ετών.

Τώρα η Dominique έχει αποκαλύψει ότι σχεδιάζει να παντρευτεί ..τον σκύλο της Τράβις. ...

Παρά τα σχέδια για οικογενειακή ευτυχία, ο Travis δεν είναι η μόνη αγάπη στη ζωή της Ντομινίκ. Έχει δεσμό με έναν άνθρωπο, τον 43χρονο Peter Knist, ο οποίος όμως, λέει, την υποστηρίζει στην απόφασή της αυτή.

Εξηγεί: «Ο Peter είναι υποστηρικτικός. Αγαπάει τα ζώα πάρα πολύ, έτσι κατανοεί την επιθυμία μου να κάνω μια δια βίου δέσμευση με ένα κατοικίδιο ζώο.
   
Σημείωση: Πριν από δυο χρόνια, μια γυναίκα από την Αυστραλία παντρεύτηκε μια γέφυρα στη Γαλλία. Η Daily Mail χαριτολογώντας έγραψε ότι την γυναίκα πάντοτε την έλκυαν «ισχυροί και αθόρυβοι» τύποι. Ο δήμαρχος της πόλης πάντως έδωσε την «ευλογία» του. Για την ιστορία, η γέφυρα ονομάζεται “Le Pont du Diable”, δηλαδή «Γέφυρα του Διαβόλου».

ΚΟ: Νομίζω ότι εφόσον ο γάμος έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την «αγάπη» (και όχι με παρωχημένα στερεότυπα, όπως φύλο κλπ) και εφόσον είμαστε άνθρωποι που πάνω από όλα υποστηρίζουμε την «ισότητα» (αλλιώς θα πέσει φωτιά να μας κάψει) στον γάμο, δεν μένει παρά να ξεσπάσουμε σε πανηγυρισμούς για μια ακόμα νίκη της «αγάπης» της «ισότητας» και - φυσικά - της «προόδου». (Ερώτημα: Εάν ο σκύλος θέλει διαζύγιο πως θα το ζητήσει;)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου