Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΜΙΣΘΟΥΛΑΚΙΑ


Να  τελειώνουμε  με τους «Αριστερούς»  της κουλτούρας της
προοδευτικής ’κονόμας. Αίσχος!!!!  Τι και αν παραδίδεται η χώρα!!! 
Μία καλή συμφωνία που θα επιτρέπει στους «σκληρά» αγωνιζόμενους μαχητές των «εκλογών» , να τα κονομάνε και να τα κάνουν καταθέσεις στις καπιταλιστικές τράπεζες, είναι ό,τι καλύτερο!!!! Όμως για ποιόν; Κύριε Παπαδημούλη; Γιαυτούς που θα γδάρετε  φορολογώντας τους  παρανοϊκά ή τους κατάδικους των μισθών και των συντάξεων που θα τα κάνετε φιλοδωρήματα!!!  
Εσείς δεν ήσασταν από εκείνους που μιλούσαν για την..
εκμετάλευση του εργαζόμενου και την ανάγκη των αυξήσεων των κατώτερων ημερομισθίων; Τώρα τι ακριβώς στηρίζετε; Το να γίνουν οι ανώτεροι μισθοί χαμηλότεροι και από τους μέχρι τώρα κατώτερους!
Αριστερά ρεζίλια, εξωμότες ,προσκυνημένοι που βρωμίζεται τους αγώνες των Ελλήνων Αριστερών, δεξιών κεντρώων πατριωτών, που εσείς ποτέ δεν βρεθήκατε μαζί τους Βρισκόσασταν στα «Ευρωπαϊκά ταμεία» να εξαργυρώνετε τις υπηρεσίες σας. Και παρόλα αυτά εξακολουθείτε να προκαλείτε τους Έλληνες αντί να βγάλετε τουλάχιστον τον σκασμό!!!
Γιαλατζί  πατριώτες αντί να εξαφανιστείτε κάνετε και τους γεναίους; Αποβράσματα της υποταγής και της προδοσίας δεν μπορούμε να σας ανεχτούμε άλλο…

Δεν μπορεί να κάνετε δηλώσεις όπως « Τα πράγματα είναι δύσκολα, καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μια ασύντακτη χρεοκοπία και σε μια οδυνηρή συμφωνία. Θα υπάρξει άνετη πλειοψηφία στην ψηφοφορία για τα μέτρα, από τη στιγμή που εξασφαλίστηκαν 251 "ναι"" Το ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και εκεί νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε πρωτοβουλίες από τον Πρωθυπουργό. Και ανασύνθεση της κυβέρνησης και συλλογική συζήτηση στα όργανα του κόμματος» .
Δηλαδή τι μας λέτε; Στα παλαιά των υποδημάτων τους η απόφαση των ψηφοφόρων τους. Αυτοί την πλειοψηφία την ήθελαν για να κανονίσουν τα συμφέροντά τους . όσο για τους ψηφοφόρους ας πάνε για κούρεμα!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ
Δ.Παπαδημούλης: "Οι Ταλιμπάν απαιτούν την ταπείνωση της χώρας" Τι συμβαίνει ανεκδιήγητε;;; Τώρα υπογράφετε την ταπείνωση της χώρας;;; Άθλιοι και εσείς και τα δημοσιογραφικά σας παπαγαλάκια, σαν την Μακρή του Χατζηνικολάου και δυστυ-χώς πολλούς άλλους.
Δεν είναι μακριά ή ώρα που θα σαρωθείτε όπως σας αξίζει από την πραγματική Δύναμη της  Ελλάδας.  Τα είπε όλα ο Άγιος Παϊσιος!!!!

                                                 
                                                             
Αριστερός από επιλογή και όχι από ΄ΚΟΝΟΜΑ
                                                                                              ΕΥΘΥΒΟΛΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου