Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΑΙΣΧΡΗ ΩΣ ΠΡΟΣΤΥΧΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΑ

Έλεος στο λαϊκισμό του πιά! Δεν φτάνει που ανεχθήκαμε την 
επονείδιστη θητεία του σε υπουργεία και βουλή, δεν φτάνει που είναι από τους κύριους υπαίτιους του δημοκρατικού κατήφορου στη χώρα και από τους βασικούς συντελεστές της σκανδαλοπνιγμένης ΝΔ ,κατρακυλά στον γνωστό τους λαϊκισμό και πάλι.
Θέλει μαγνητόφωνο για να συζητήσει με τον πρωθυπουργό της χώρας, αυτός που είναι από τους βασικούς υπαίτιους και πρωταγωνιστές (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) για τους τόμους ψεμάτων που μας αράδιαζαν (παγιδεύοντάς μας )επί χρόνια οι πολιτικοί «λεβέντες» της ΝΔ και του σοσιαλιστή συνεταίρου του! Όλοι αυτοί οι κύριοι ξεπέρασαν κάθε ψεύτη-παραμυθά από ..
συστάσεως της χώρας. Οι παραμυθάδες όμως απλώς αποκοίμιζαν νανουριστικά τα παιδάκια που τους άκουγαν. Οι πολιτικοί μας παραμυθάδες όμως δεν αρκέστηκαν να μας κοιμήσουν, αξιοποίησαν την εμπιστοσύνη που αφελώς τους δείξαμε και αφού μας κοίμησαν μας λεηλάτησαν!
Τι ακριβώς το θέλει τώρα το μαγνητόφωνο ο κύριος Μεϊμαράκης; Εη ιδίων κρίνει τα αλλότρια και φοβάται; Έχουν το θράσος να προσποιούνται ότι δεν ευθύνονται για την έκρηξη της ωρολογιακής βόμβας που κατασκεύασαν και πολιτικά ανήθικα άφησαν, με σπουδή κλεφτρονιού, να σκάσει στα χέρια μιάς Ελληνικής κυβέρνησης που επέλεξεο λαός για να τιμωρήσει τις απάτες τους; Ή δεν έχει καταλάβει ο κ. πρόεδρας ότι οι πολίτες είμαστε αγανακτισμένοι με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ και τα πρόστυχα τερτίπια τους!
Ανεπάγγελτοι, πολιτικοί του κομματικού σωλήνα και της βουλευτικής καλοζωίας σταματήστε να μας προκαλείται. Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό και μην ωθείται σε εμφυλιοπολεμικές τακτικές τον Έλληνα διότι τα πρώτα θύματα μπορεί να είναι και εκείνοι που προκαλούν ασύστολα! Βγάλτε το σκασμό και σταματήστε να παίζετε τα παιχνίδια των μυστικών υπηρεσιών των δήθεν φίλων μας, που μας υπερχρέωσαν δόλια, μας φόρτωσαν παράνομα μία χρηματοδότηση ΔΝΤ, και μας υπήγαγαν καταχρηστικά σε   ένα Αγγλικό Δίκαιο . Και όλα αυτά έγιναν από την κυβέρνηση στην οποία μετείχε ο «επιφυλακτικός» και μυγιάγγιχτος κ. Μεϊμαράκης.
Σταματήστε την διχαστική πολιτική σας κ. Μεϊμαράκη ,μια πολιτική που από φοιτητής υπηρετείτε. Σταματήστε την Κενταυρο-Ρεϊτζερική  μαγγιά-κλ… ,σας με την οποία κοπρίσατε την πολιτική ζωή μιάς Δημοκρατίας που την καταδικάσατε να μη βρει ποτέ τον δρόμο της. Φτάνει πιά.
Είναι πολύ φανερό ότι το άρρωστο πολιτικό κατεστημένο, αντιλαμβανόμενο ότι τελειώνουν τα ψωμιά του στην πολιτική και ενδεχομένως να αναζητηθούν ευθύνες, δεν διστάζει να προσπαθεί να πυρπολήσει την πολιτική και την χώρα για να διασωθεί. Αυτή την προδοσία της Δημοκρατίας την εξαγγέλλει πρώην «αρχιερέας» της, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής  δυστυχία μας! Διατεταγμένη υπηρεσία; Πανικός; Σαλτιμπαγκισμός και αμοραλισμός; Πάντως άκρως επικίνδυνη τακτική από άκρως αδίστακτους πολιτικούς νάρκισσους και καλοβολεμένους! 

ΑΙΣΧΟΣ!!!  ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΜΕΣΙΣ;
                                                                                            
 ΤΟΞΟΤΗΣ-ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

 http://dimofantis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου