Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΒΟΥΛΗ ;;;

Πως γίνεται βρε παιδιά μέχρι πριν λίγο να «ξεκατινιάζεστε» συμπολίτευση και αντιπολίτευση   με κορώνες αντίστασης και υποταγής και  σήμερα  «κοκότες» και παλληκάρια να γίνεστε ένα;;;
Αλέκο μ΄ακούς;  Τι ακριβώς κάνεις; Στρώνεις το χαλί σε άλλο; Έγινες εργαλείο μιάς χρήσεως;;; Έγινες ο άνθρωπος του συστήματος ,ο προδότης του Ελληνισμού;;; Ο Εφιάλτης του τέλους..
της Ελλάδας;
Αλέκο  μ΄ακούς;  Τι ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Η Περιστέρα  για όλα αυτά ή της άρεσαν και εκείνης τα καλά της εξουσίας και οι τιμές στη γυναίκα του πρωθυπουργού που άμα λάχει  «τα στρίβει» για να έχει «βασίλισσα» την … Περιστέρα του, έστω και αν βόσκει στην αυλή του Σόϊμπλε και της Μέρκελ.

Προίόν αγανάκτησης με όσα μαθαίνουμε και σε όσα μας βομβαρδίζουν τα εξωνημένα παπαγαλάκια της δημοσιογραφικής συμμορίας (τύπου Κάτιας, Μπάμπη,Άρη, Έλης,Σίας κλπ) και εύχομαι να είμαι κακοπληροφορημένος οπότε  ανακαλώ  τα πάντα και ζητώ συγγνώμη.
Αν όμως   δεν είναι λάθος οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις αυτές, τότε όλα τα παραπάνω δεν είναι παρά ελάχιστο δείγμα της τεράστιας ΕΘΝΙΚΉΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ –ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, πλην εκείνων από αυτούς που απερίφραστα διαχώρησαν τη θέση τους.

                                                    Κωνσταντίνος Ελάχιστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου