Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Όποιος ανοίξει την κερκόπορτα σε κυβερνηση νταβατζήδων, θα διαπράξει έσχατη προδοσία


Οι νταβατζηδες παίζουν τα ρέστα τους για κυβερνηση ειδικού σκοπού ωστε να εξασφαλίσουν την ατιμωρησία τους. Με την πλάτη στον τοίχο, με κερκόπορτες ορθάνοιχτες και εθνικό σαμποταζ εκ των έσω, η κυβέρνηση υπογράφει όπως όλα δείχνουν ένα νέο υφεσιακό πρόγραμμα που θα βάλει σε δοκιμασία πάλι την κοινωνία. Υπογράφει με την λογική του μικρότερου κακού και όχι για το «καλό του τόπου».
Μπορεί όπως φαίνεται να αναχαιτίστηκαν τα σχέδια των..

παπανδρεοσαμαραδων και Σόιμπλε για Grexit, η ερήμωση των νησιών, η μεταφορά του εθνικού πλούτου στο Λουξεμβούργο όπως είχαν υπογράψει οι Στουρνάρες, αλλά ουδείς έχει δικαίωμα να πανηγυρίζει.
Εδώ έρχεται η στιγμή να αποδείξουν οι κυβερνώντες εαν μέσα σε αυτές τις ολέθριες συνθήκες μπορούν να κάνουν την διαφορά. Μέχρι σήμερα, ο Ελληνικός λαός γονάτιζε για να μην αγγίξει το κράτος τους νταβατζηδες. Κάθε θαλασσοδάνειο στο Mega και τον Βωβό, ηταν δύο πρωτογενή πλεονάσματα μαζί. Έτσι οι νταβατζήδες εξασφάλιζαν την πολιτική στήριξη σε πρόθυμους πολιτικούς, άσχετα εάν ηταν φασίστες, αντισημίτες, χουντικοί ή μπολσεβίκοι.
Όποιος αποδείκνυε ότι δεν ειχε ηθικούς ενδοιασμούς, γινόταν υπουργός και εξαφανιζόταν το ανήθικο παρελθόν του. Και τα δάνεια γίνονταν τραπεζικές ενισχύσεις για να συνεχίσει το πανηγύρι της διαφθοράς.
Σήμερα λοιπόν, οι νταβατζηδες παίζουν τα ρέστα τους για κυβερνηση ειδικού σκοπού ωστε να εξασφαλίσουν την ατιμωρησία τους. Στην υπηρεσία τους οι αντάρτες, που δεν είναι όλοι «αθώοι». Υπάρχουν ανάμεσα τους και Παρτιζάνοι απατεώνων που με πρόσχημα την ιδεολογία ανοίγουν διάπλατα την πόρτα στους Θεοδωράκηδες, έχοντας εξασφαλίσει από τους νταβατζήδες ότι θα ειναι «η αντιπολίτευση της επόμενης ημέρας».
Το σχέδιο ειναι ακριβως αυτό που υπαγόρευσε και έπειτα διέψευσε το ΔΝΤ. Η κυβερνηση «τεχνοκρατών» τύπου Παπαδήμου, που ακόμα και ο Ντράγκι ομολόγησε ότι κατέστρεψε την Ελλάδα.
Η διαχείριση της επόμενης ημέρας λοιπον πρέπει να γινει από τους θριαμβευτές των εκλογών και του δημοψηφίσματος γιατι απλούστατα απέδειξαν ότι δεν τους κρατάει κανείς.
Πρέπει αυτοί να εγγυηθούν ότι ούτε ένα Ευρώ από τις θυσίες του λαού δεν θα καταλήξει στις τσέπες των νταβατζήδων.
Πρέπει να οργανώσουν ακόμα και το σχέδιο Β, που μεχρι χθες δεν υπήρχε.
Πρέπει να κλείσουν τις Κεκρόπορτες και να εξοντώσουν την διαπλοκή, πριν πάνε στον Μαραθώνα. Εάν επιλέξουν Θερμοπύλες, δυστυχώς δεν υπάρχουν εφεδρείες Μαραθωνομαχων στο πολιτικό σύστημα, έχουν όλοι μηδίσει.
Επειδή το Grexit στην παρούσα στιγμή θα σήμαινε εξαύλωση μισθών, συντάξεων και καταθέσεων, τα λαμογια βλέπετε έχουν βγάλει τα λεφτα τους έξω, η προσωρινή συνθηκολόγηση ειναι μονόδρομος. Μέχρι να επιλέξουμε εμεις πότε και πως θα συγκρουστούμε.
Στην παρούσα συγκυρία λοιπόν, όποιος ανοίξει κερκόπορτα στην διαπλοκή βάζοντας ταφόπλακα στην μοναδική ελπίδα του λαού για κάθαρση, δεν θα είναι ούτε περήφανος, ούτε αντάρτης. Θα είναι αδαής ή δόλιος μειοδότης.
Και αυτό συμπεριλαμβάνει ΑΠΑΝΤΕΣ.
Όποιος βάλει τους σαμαροποτάμηδες από την πίσω πόρτα στην κυβέρνηση, έχει συμπράξει στο πραξικόπημα.
Το ίδιο βεβαια όποιος απαιτήσει θυσίες από τον λαό για να κάνει παιχνιδάκια με τους νταβατζήδες.
Μονόδρομος η κάθαρση, μονόδρομος η δημιουργία σχεδίου Β τωρα που δεν υπάρχει ασφυξία.


ΥΓ. Γνωρίζουμε και τον διάλογο του «παρτιζάνου» με τον μεγαλοεπιχειρηματία «άσε μωρέ να γυρίσουμε στην δραχμή να περάσω αυτά που θέλεις»…

WWW.OLYMPIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου