Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Κύριε Πρωθυπουργέ, για να ξεβρωμίσει ο τόπος, η Ελλάδα οφείλει να μείνει εντός ευρωζώνης. Αλλιώς θα φύγετε και θα μείνει η διαπλοκή


 

 

 

 

 

 

 

 

Κύριε πρωθυπουργέ, Υπάρχει το τυπικό αλλά και το ουσιαστικό ζήτημα. Το τυπικό έγκειται στην εξουσιοδότηση, απόρροια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών. Από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πήρατε μία ..συγκεκριμένη εντολή:
Λύση εντός Ευρωπης και εντός ευρωζώνης.
Οιαδηποτε άλλη εκδοχή είναι εκτός του πλαισίου της εντολής.
Οι συγκεκριμένες προτάσεις που θα καταθέσετε, οφείλουν να κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση.
Όποιος πάρει την απόφαση για έξοδο από την Ευρώπη, αναλαμβάνει ακεραία την ευθύνη.
Υπάρχει όμως και η ουσία. Το συντριπτικό ΟΧΙ ο Ελληνικός λαός δεν το είπε απέναντι σε κανένα Γιουνκέρ ή Ντράγκι. Το 95% των ψηφοφόρων δεν διάβασε καν τις τεχνικές παραμέτρους της πρότασης Γιουνκέρ η οποία αυτοαναιρέθηκε. Ο λαός δεν βάζει τον ΦΠΑ στα ντολμαδάκια στο ίδιο ζύγι με την εθνική του αξιοπρέπεια.
Το συντριπτικό ΟΧΙ ο λαός το απηύθυνε απέναντι σε αυτους που προώθησαν το «ΝΑΙ»
Την διαπλοκή.
Τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες.
Τους πολιτικούς εγκληματίες: Σημίτη, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Σαμαρά κλπ.
Τις άθλιες συντεχνίες τύπου ΓΣΕΕ, ΟΤΟΕ κλπ.
Αυτοί ήταν το αντίπαλο δέος στο δημοψήφισμα, αυτούς καταψήφισε ο Ελληνικός λαός.
Βγάζοντας λοιπόν την Ελλάδα από την ΕΕ την δεδομένη στιγμή, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να παλινορθώσετε αυτούς τους εφιάλτες. Να επιστρέψουν ως δικαιωμένοι, την ώρα που εσείς θα γονατίζετε υπό το βάρος μιας κοινωνικής καταστροφής.
Δεν έχετε αυτό το δικαίωμα. Ανακτήστε την κοινωνική ισορροπία για να ξεριζώσετε μια για πάντα τους εφιάλτες από την σάρκα της πατρίδας. Μόνον έτσι θα μπορέσετε απελευθερωμένος και εσείς και η κοινωνία να ασκήσετε πολιτική.
Ειδ’ άλλως θα συνθλιβείτε προδίδοντας την λαϊκή εντολή. Οι επόμενες ώρες θα φέρουν ελπίδα ή κόλαση. Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας καθώς έχετε όλα τα όπλα στην φαρέτρα σας.
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου