Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ

Κανένας εισαγγελέας να τον μαζέψει και να τον κλείσει στο τρελάδικο δεν υπάρχει;

Ο καραγκιόζης Τζήμερος καλεί τον κόσμο σε "πορτοκαλί" πραξικόπημα: "Τέλος χρόνου, τους ανατρέπουμε"
Ξέχασε, ο «λαλίστατος»,να μας  πει ποιος είναι αυτός και ποιοι είναι τα παλληκάρια του που καλεί
να ανατρέψουν μια εκλεγμένη κυβέρνηση με πρόσφατη ετυμηγορία και ακόμα ποιο πρόσφατη επιβεβαίωση. Ποιους καλεί και εν ονόματι ποιών; Υπάρχουν και άλλοι που βιάστηκε να τους προλάβει οι οποίοι «ζητούν» ή θα «ζητήσουν» την πτώση της νωπής κυβέρνησης; Υπάρχουν και άλλοι ,και ποιοι είναι οι … «Έλληνες» που επιζητούν την εκτροπή που βιαστικά αποκαλύπτει ο κ. Τζήμερος;
Υπάρχει εισαγγελέας  για εκείνους που απειλούν την Δημοκρατία με «τεχνικές»  των φασιστικοπαραφρόνων της χαζαρικής Ουκρανίας; Υπάρχει αξιοπρέπεια και εθνική ευθύνη στους πολιτικούς και τα κόμματα ή οδηγούνται από την οργή τους για την απώλεια της κυβερνητικής εξουσίας που είχαν συνηθίσει να την..
μοιράζονται κάποιες «εταιρείες» και συγκεκριμένες πολιτικές (;) οικογένειες!
Φοβάμαι  ότι πέφτουν οι μάσκες και οι «εν ύπνω» πεμπτοφαλαγγίτες-κουκουλοφόροι αποκαλύπτουν αναίσχυντα τον εφιαλτικό τους ρόλο που χρόνια σπούδαζαν στα θρανία της «Νέας Τάξης» και ετοιμάζονται να επιπέσουν με μανία κατά των ανυπεράσπιστων και «στοχοποιημένων» Ελλήνων.
Έλληνες!!!
Κλείστε στην καρδιά σας την Ελλάδα!
Οι  αδίστακτοι Γερμανοί ξανάρχονται σκορπίζοντας τις πρώτες δεκάδες χιλιάδες νεκρών ως αποτέλεσμα της ανήθικης ηθικής τους ,ως παγκόσμια αρπακτικά,! Μιάς «ηθικής» που θέλει να επαναλάβει τα κρεματόρια με σύγχρονους τρόπους! Μαζί τους  οι μόνιμοι βαστάζοι της ,οι βορειο-ευρωπαίοι , εκείνοι που συνέδραμαν από παλιά την Ναζιστική Γερμανία, στις γνωστές φρικαλαιότητες τις οποίες τάχα καταδίκασαν για να επανέλθουν στο παγκόσμιο προσκήνιο «αποκαθαρμένοι»
Αναίσχυντοι βαστάζοι ,κάποιοι από αυτούς, που μέχρι πρόσφατα προσκυνούσαν τις πολιτικές των ολοκληρωτισμών ,τις οποίες υπηρετούσαν χωρίς να  αισθάνονται την ανάγκη ,οι ίδιοι να ζητήσουν ένα συγγνώμη από την Παγκόσμια Κοινότητα και χωρίς ελάχιστη ντροπή να ενεργούν ως φίδια και να τσιμπούν δηλητηριωδώς το χέρι που τους καλωσόρισε στην Ε.Ε, που πλέον επέλεξε πιθανώς την «αυτοκτονία» ως επίσημη πράξη για την είσοδο στην περιπόθητη για τις «Λέσχες», Παγκοσμιοποίηση και την επέλαση των τεράτων της.
Τζήμεροι, όποιοι και αν είστε, σύντομη θα είναι η παρουσία σας! Η Νέμεση να είστε σίγουροι ότι έχει φροντίσει για την ανταμοιβή σας!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου