Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Τα άλλα είναι παίγνια εξαπάτησης και ανεντιμότητας!

Αλήθεια , γιατί τόση αναστάτωση; Μήπως αυτό το σενάριο
κληθήκατε να παρουσιάσετε, ώστε να φανεί το ..."αναπόδραστο" της ανάγκης "παιδαγωγικής" τιμωρίας από τους "θεσμούς" και των εκτελεστών τους Μέρκελ και Σόϊμπλε; Μήπως το σπάσιμο της συντροφικότητάς σας έπρεπε να είναι η ομίχλη που χρειάζεται ο σκηνοθέτης για να κάνει πιο πειστική την "αγωνία" που κάνει το σενάριο ζωντανό;
Κύριοι της Αριστεράς και της ... προόδου!!!!!!!!!! εξεφτελίσατε κάθε έννοια "αριστεροσύνης" και κάθε θετική φόρτιση που κατάφερε το σύστημα να της προσδώσει! Εξεφτελίσατε κάθε έννοια πολιτικής εντιμότητας αποδεικνυόμενοι αδίστακτοι παραμυθάδες προκειμένου να καβαλήσετε την εξουσία. Αδίστακτοι για την επιτυχία του σκοπού! 

Διότι διαφορετικά αν απλώς παγιδευτήκατε στην καλοπροαίρετη αφέλειά σας και στην ανεδαφική πολιτική σας εκτίμηση, που όμως συνέβησαν από ατυχή πολιτική σας πρόβλεψη αλλά πλήρη πολιτική εντιμότητα, τότε η μοναδική έντιμη πράξη που θα είχατε να κάνετε θα ήταν να παραιτηθείτε . 
ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩ Ή ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΘΕΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ. 
Τα άλλα είναι παίγνια εξαπάτησης και ανεντιμότητας!



                                 Βάρδας  ο Εξαπατημένος και ας πρόσεχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου