Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ο Έπαρχος Ικαρίας ευχαριστεί τον Πάνο Καμμένο και τα λιοντάρια της ΜΟΜΑ


Ικαρία
Τα ευχαριστήρια προς τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο αλλά και τα Λιοντάρια της ΜΟΜΑ που δαμάζουν τα βράχια αναφέρει σε ανακοίνωση του μεταξύ των άλλων ο Έπαρχος Ικαρίας και φούρνων Στέφανος Παμφίλης!

Όταν δεν έχετε τη στοιχειώδη ενημέρωση ότι το έργο αυτό έχει τη μέγιστη δυσκολία να ολοκληρωθεί και τώρα κατόπιν πιέσεων προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και λόγω του ότι στο τιμόνι είναι ο κ. Καμμένος, το έργο θα κατασκευασθεί από την πρώην ΜΟΜΑ με χρήματα που δεν δίνονται σε εργολάβους διότι θα ήταν ...αδύνατη η κατασκευή του λόγω υπέρογκου προϋπολογισμού.

Στο γκρεμό δουλεύουν τα τσακάλια του 747 ΕΤΜΧ

Στο γκρεμό δουλεύουν τα τσακάλια του 747 ΕΤΜΧ

Για άλλη μια φορά συγχαίρω την απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου για την γενναία απόφαση να ολοκληρωθεί το οδικό τμήμα Καρκινάγρι-Μαγγανίτης και ευελπιστώ ότι η ΜΟΜΑ θα μπει και στον δρόμο Στελί-Φραντάτο-Ράχες, στον δρόμο Περδίκι-Αεροδρόμιο, στους Κουνιάδους, ο Υπουργός έχει θετική αντίληψη κατόπιν αιτήματος που του έχει τεθεί από το Επαρχείο.

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά, αυτά τα λιοντάρια, της πρώηνΜΟΜΑ που παλεύουν καθημερινά δαμάζοντας τα βράχια σε αυτό το δύσκολο κομμάτι της Ικαρίας, για να βοηθήσουν στα μέγιστα στην ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου