Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Επικίνδυνοι


Επικίνδυνοι
Ο Λάμπρος Καλαρρύτης, μέσα από το blog του στο pagenews.gr, αναλύει τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ισλαμικούς πολιτισμούς μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν σχετικά με την εκδήλωση μπάρμπεκιου έξω από κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.
Είχαμε προβλέψει στο χθεσινό άρθρο ότι ο  ιδεοληπτικός δικαιωματισμός αν αφεθεί ασύδοτος και δίχως διαρκείς και σκληρές απαντήσεις θα οδηγήσει την κοινωνία σε σήψη, τη χώρα σε περιπέτειες και τη δημοκρατία σε υποχώρηση. 
 Ο λόγος είναι ότι εμπεριέχει τον σπόρο του ολοκληρωτισμού ο οποίος μόλις βρει ελεύθερο χώρο φυτρώνει, αναπτύσσεται και όπως τα ζιζάνια πνίγει ό,τι υπάρχει γύρω του. Ως έννοια και εφαρμοσμένη πολιτική ενέχει την αντιδημοκρατικότητα διότι  ενώ η δημοκρατία διασφαλίζει τη βούληση της πλειοψηφίας και την έκφραση της μειοψηφίας, ο δικαιωματισμός επιβάλλει ό,τι επιλέξει κάθε φορά να «προωθήσει» αδιαφορώντας για τους συσχετισμούς που είναι η βάση της δημοκρατίας. Τους καταλύει όπως καταλύει και τους θεσμούς διότι η Αριστερά έχει σχέση αντιπαλότητας με τη δημοκρατία, την ουσία και τις διαδικασίες της.
Η αστική δημοκρατία είναι στόχος προς εξόντωση  επειδή αποτελεί περιβάλλον ανάπτυξης της εθνικής αντίληψης – όχι το μόνο, αλλά στη Δύση το κατ΄εξοχήν – γι’ αυτό η Αριστερά υπερασπίζεται και προωθεί σχήματα και πληθυσμούς, όπως οι ισλαμικοί, που και αυτοί έχουν εχθρική σχέση με το αστικό πολίτευμα.


Εκ πρώτης, αν κάποιος είναι καλοπροαίρετος και δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει,  φαίνεται παράδοξο να υπερασπίζεται η Αριστερά το Ισλάμ, ό,τι δηλαδή υποτίθεται ότι θα έπρεπε να πολεμά: Την ακραία θεοκρατία, την καταπίεση των γυναικών, την κατάλυση κάθε κοσμικής έκφανσης και έκφρασης, τον σκοταδισμό , τη βία, τους αποκεφαλισμούς, τον «γάμο» υπερήλικων με εννιάχρονα…. Αν όμως το δει από την πραγματική σκοπιά της Αριστεράς ,  τη διάλυση κάθε εθνικού κορμού και τον θάνατο κάθε έθνους, τότε βγαίνει νόημα. Το παράδοξο της υπεράσπισης του θεωρητικά αντίθετου εξηγείται, διότι οι ισλαμικοί πληθυσμοί είναι το όχημα, ο στόχος είναι το εθνικό κράτος.  

Εχθρότητα προς το έθνος

Ο βουλευτής και πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας σε επερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, με αφορμή την τοποθέτηση του συναδέλφου του Χρήστου Γιαννούλη ο οποίος ζήτησε να ποινικοποιηθεί η αντίδραση κατά του μεταναστευτικού με χοιρινό και αλκοόλ, αναφέρει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ «μοιάζει να έμαθε και να κατάλαβε πραγματικά ότι τους πρόσφυγες δεν τους έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μουζάλας, η Χριστοδουλοπούλου αλλά ο πόλεμος, η κρίση, η φτώχεια, η κλιματική αλλαγή». Προσθέτει, δε, ότι στελέχη της ΝΔ « κάνουν πίσω πολλά βήματα χαϊδεύοντας αυτιά πάνω στο αφήγημα των εισβολέων και του εξισλαμισμού» και ότι «τελευταία έχουμε τους ενωμένους χοιρινομεθύστακες, τους οποίους ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης πρόθυμα προβάλουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο δημοκρατικός κόσμος θα αντισταθεί και θα τους τιμωρήσει».
Προσέξτε δύο πράγματα. Πρώτον, ο Βίτσας δεν ασχολείται με τη μαζική παραβίαση ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων στις χώρες που επικρατεί το  Ισλάμ, αλλά ζητά την τιμωρία όσων στην Ελλάδα καταναλώνουν επιδεικτικά χοιρινό και αλκοόλ για να διαμαρτυρηθούν. Απαιτεί δηλαδή την περιστολή των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών και όχι την αποκατάσταση των δικαιωμάτων σε όσους παραβιάζονται όπου επικρατεί η σαρία.
Δεύτερον, ο Βίτσας λέει απειλητικά ότι «ο δημοκρατικός κόσμος θα τους τιμωρήσει». Τι εννοεί ο ποιητής; Ότι θα πρέπει να ασκηθεί βία σε όσους διαφωνεί μαζί τους; Θα πρέπει να τιμωρηθούν Έλληνες πολίτες επειδή τρώνε χοιρινό ως ένδειξη διαμαρτυρίας;  Δεν έδειξε βέβαια την ίδια ευαισθησία όταν οι παρτσακλές κορόιδευαν προκλητικά την εθνική επέτειο. Αντίθετα επικρότησε. Αναμενόμενο. Όταν προσβάλλονται οι Έλληνες είναι προοδευτικό. Όταν διαμαρτύρονται οι Έλληνες είναι ρατσιστές.
Είναι ο ίδιος Βίτσας που προέτρεπε τους Πακιστανούς να βρουν ένα «οποιοδήποτε χαρτί» έστω και γράμμα που έχουν στείλει, για να αποδείξουν ότι βρίσκονται εδώ καιρό και έτσι να πάρουν χαρτιά και να μπορέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να φέρει και τις οικογένειές τους.

Οι φορείς της ανοιχτής εχθρότητας προς την ελληνική εθνική ταυτότητα και ύπαρξη βρήκαν πλέον ένα υπερόπλο το οποίο χρησιμοποιούν για να την καταλύσουν και να την καταργήσουν. Το μεταναστευτικό. Ο χρόνος τελειώνει. Ή οι Έλληνες θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και θα σώσουν την πατρίδα ή θα σβήσουν. Γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου