Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ουάου! ο Αλέξης Παπαχελάς σε ρόλο Σάββα Κωνσταντόπουλου. Θα νόμιζε κανείς πως έχουμε “γυψο”…


Απίστευτες συμπτώσεις της εθνοσωτηρίου του μνημονίου με την “ορίτζιναλ”, σε πολλά επίπεδα.

Τρανταχτό παράδειγμα, το χθεσινό άρθρο του Αλέξη Παπαχελά που θυμίζει έντονα τις δημοσιογραφικές παρεμβάσεις του Σάββα Κωνσταντόπουλου στον “Ελεύθερο Κόσμο”. Ξέρετε τι έγραφε ο παλαιός δημοσιογράφος για να υπερασπιστεί την τότε εθνοσωτήριο απευθυνόμενος στους “αντιστασιακούς”;

“Αντί να απολογηθείτε που φέρατε την χώρα ως εδώ με αποτέλεσμα να την σώζει ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, έχετε το θράσος να ομιλείτε”!!

Ακριβώς την ίδια επιχειρηματολογία που χρησιμοποιεί ο κύριος Παπαχελάς για να καλύψει τον Γιάννη Στουρνάρα από τις “επιθέσεις” που δέχεται.

Θα έλεγε κανείς όμως ότι η σύγκριση Παπαχελά – Κωνσταντόπουλου αδικεί τον δεύτερο. Ο Παπαδόπουλος όντως είχε φυτρώσει, άρα ο κάθε Κωνσταντόπουλος μπορούσε να γράφει ότι παπαντζα ηθελε. Μέχρι την γενοκτονία της Κυπρου.

Ο Στουρνάρας όμως; Ο συνέταιρος της διαφθοράς; Ο Συνεργάτης των Swaps; Ο πυλώνας του χρηματιστηρίου; Ο “χουντίνι” που εξαφάνισε την Ιονική; Ο κολλητός των κακούργων Παπαντωνίου – Παπακωνσταντίνου; Με την οικογενειακή επιχείρηση που κάνει μπίζνες με το δημόσιο ενώ ο ίδιος είναι υπουργός;

Ο Στουρνάρας λοιπόν είναι ο αρχιτέκτονας της καταστροφής μαζί με τον Σημίτη. Τώρα απλώς την ολοκληρώνει. Άρα η επιχειρηματολογία “Ελεύθερου Κόσμου” από τον κύριο Παπαχελά, είναι τελείως άτοπη για αυτή την “προσωπικότητα”.

Να κρατούμε και λίγο τα προσχήματα…

 

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου