Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Για μία ακόμη φορά ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν μίλησε για Αρμενική Γενοκτονία

Ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα επέλεξε για μία ακόμη φορά να “χαιδέψει” την Τουρκία για την Αρμενική Γενοκτονία, μή εκστομίζοντας τις δύο λέξεις, σε μήνυμα του με την ευκαιρία της μαύρης επετείου από τη σφαγή των Αρμενίων, που διέπραξαν οι ορδές του τουρκικού Αττίλα. 
 Ο Λευκός Οίκος και ο κ. Ομπάμα χαρακτηρίζουν με την Αρμενική Γενοκτονία ως μια από τις μεγαλύτερες αγριότητες του 20ου αιώνα, αλλλά οι Αρμένιοι της Αμερικής δεν είναι ικανοποιημένοι καθώς προεκλογικά τους είχε υποσχεθεί ότι σαν Πρόεδρος θα καταδίκαζε τις σφαγές που διέπραξαν οι Τούρκοι. Αναφέρεται σε 1,5 εκατομμύριο Αρμένιους που σφαγιάστηκαν ή οδηγήθηκαν στο θάνατο και όπως αναφέρει τιμά μααζί με όλο τον κόσμο τη μνήμη τους.
 Προεκλογικά, ο κ. Ομπάμα είχε αποδεχθεί τον όρο “Αρμενική Γενοκτονία” σε συναντήσεις με τους ηγέτες των αρμενικών οργανώσεων της Αμερικής.Σημειώνουμε ότι στις 16 Μαίου ο Αμερικανός Πρόεδρος θα υποδεχθεί στο Λευκό Οίκο τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απορρίπτει το αίτημα της Ουάσιγκτον να μην επισκεφθεί τη Γάζα. 

http://mignatiou.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου