Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι κυβερνήσεις που δήθεν έχουν δημοκρατικά εκλεγεί (με
εκλογές μεθοδευμένης απάτης και νοθείας , σε ΗΠΑ και Ευρώπη) σπρώχνουν συντονισμένα τις κοινωνίες που έχουν εγκλωβίσει υπό την διακυβέρνησή τους, σε αδιέξοδα και απόγνωση. Σπρώχνουν τις κοινωνίες σε κατάσταση να αποδεχθούν την «άδικη» και «άτυχη» μοίρα τους που τους επεφύλαξε τέτοια πορεία!
Όμως η πορεία αυτή ούτε τυχαία ούτε μοιραία υπήρξε. Υπήρξε οργανωμένα με συνέπεια και συνέχεια τόσο στην αιχμάλωτη  (στην παρέα Των Μέρκελ-Σόϊμπλε κ.α) Ευρώπη  όσο και στον υπόλοιπο «Δυτικό» κόσμο, που νομίζει –αποκοιμισμένα αλήθεια- ότι είναι ίδιος με εκείνο που ξεκίνησε αμέσως μετά το ναζιστικό αιματοκύλισμα  του Β! Παγκόσμιου πολέμου, στον οποίο μας οδήγησε η αρετή των πατεράδων της Μέρκελ του Σόϊμπλε και των λοιπών δυναστών της Γερμανο-βαρβαρο-κρατούμενης Ευρώπης.  
Σαφώς όμως, δεν είναι μόνο οι κατονομαζόμενοι παραπάνω αξιωματούχοι αποκλειστικοί υπεύθυνοι. Είναι σαφώς οι ηθικοί και φυσικοί εκτελεστές στα νέα οικονομικο-κυβερνητικά πογκρόμ αλλά με ντόπιους συνεργάτες, τις κατά τόπους κυβερνήσεις. Αυτές που προφασιζόμενες αδυναμία λόγω συμβάσεων και συνθηκών, παραδίδουν τους πολίτες των χωρών τους ως φόρο αίματος, στον Μινώταυρο του Βερολίνου και των Βρυξελλών! Παραδίδουν τις χώρες τους και τους πολίτες τους, οι συνθηκολογημένοι και «συνταγογραφημένοι» στα pay-roll των πολυεθνικών και τραπεζών, πολιτικοί απατεώνες και εκμαυλιστές της Δημοκρατίας και των θεσμών!
Με την απάτη της δημιουργίας ενός ελεύθερου κόσμου, «κατάφεραν» οι ασπάλακες των υπογείων των μυστικών υπηρεσιών-αποβρασμάτων, να καταδολιεύσουν τις δημοκρατίες που επιβίωσαν από την αιμοβόρα επίθεση των Ναζί-Γερμανών (σε δύο παγκόσμιους πολέμους). Κατάφεραν να αποκοιμίσουν τον εύκολα εξαπατούμενο και εύπιστο λαό, ότι η ευημερίε που του προσφέρουν είναι το αποτέλεσμα της «προόδου» του … «φιλελεύθερου» οικονομικού μοντέλου του Δυτικού κόσμου.
Ω! απατεώνες ,παγκόσμιοι άθλιοι, ελεεινά υποκείμενα της πιο βορβορώδους κακίας! Αγνώμονες υστερόβουλοι υπερασπιστές των σκοτεινών σχεδίων του τέλους του κόσμου, δεν ορρωδείτε προ ουδενός! Άθλιοι , λίγες χούφτες χώμα είστε-και μάλιστα κατά τα έργα σας αναθεματισμένες και βρώμικες- τι περιμένετε να κερδίσετε; Το αίμα των αθώων θα γίνει εφιάλτης σας και ποτάμι που θα σας πνίξει. Όσες κολόνιες, φουλάρια και μοντελάκια και αν φορέσετε. Όσες ανωμαλίες και αν … «απολαύσετε» !
Πολίτες της Ευρώπης που είχατε την ευλογία να μεταγγιστείτε με τα νάματα της αρχαιο-Ελληνικής Παιδείας, πως καταντήσατε έτσι επειδή κάποιοι σας   ζήτησαν να πουλήσετε την «ψυχή» σας σαν σκουπίδι! Πως δηχθήκατε αυτή την ανίερη ανταλλαγή;  Πως μπορείτε και αναπαύεστε ακόμα όντας απόγονοι του Γκαίτε και του Ουγκώ; Πως μπορείτε να ανέχεστε την μπότα των ισοπεδωτικών αφεντικών του κοινωνικού χάους που προωθούν οι άνθρωποι με τα λευκά κολάρα, στις πολυτελείς αίθουσες των Βρυξελλών; Αυτούς που αμείβονται με πολλές χιλιάδες Ευρώ ανά μήνα και αποφασίζουν να αμείβουν τον πολίτη που τους πληρώνει, με λίγες δεκάδες οι εκατοντάδες ευρώ; Πως δέχεσαι πολίτη της Ευρώπης , μεγαλωμένε στις στάχτες των πολέμων, που προκάλεσαν αυτοί που σήμερα απαιτούν και πάλι το αίμα σου μέσα από τα παίγνια των τραπεζών και του δήθεν συστήματος της Ευρωπαϊκής σταθερότητας, να ασελγούν πάνω σου τα διεστραμμένα πιόνια των αθέατων εκβιαστών-παρασίτων του κόσμου;
Φίλε
Όποιος και αν είσαι, αν με διαβάσεις, σκέψου! Είναι ετούτο ένα ξέσπασμα αδικαιολόγητης οργής ή είναι ένα ξέσπασμα δίκαιης αγανάκτησης, μπροστά στο αναμενόμενο φάσμα ανθρωποσφαγών που αναμένονται με τη λογική που προωθούν οι εκτελεστές των τραπεζών τύπου Μέρκρλ-Σόϊμπλε, Σαμαρά-Βενιζελο-Κουβέληδων και των ομοίων τους σε όλες τις δύστυχες –μάλλον πρώην- δημοκρατίες της Ευρώπης; Είναι κραυγή αναρχικής διάλυσης ή ελεγεία για την αιματοβαμμένη οικτρή ανθρωποθυσία που οι προετοιμασίες της ξεκίνησαν και σύντομα θα αρχίσουμε να παρακολουθούμε; Οι πολίτες της Ευρώπης επιθυμούμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις απαθείς ή θα αποφασίσουμε , έστω και την ύστατη στιγμή να αντιδράσουμε;
            Όσοι αποφύγουμε να πάρουμε έντιμη στάση στα αμείλικτα αυτά ερωτήματα δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε να τα ζήσουμε στην πραγματικότητα. Τουλάχιστον ας μην συμμετέχουμε –με την σιωπή μας- επιδοκιμαστικά! Κι αν εμείς για άλλη μια φορά αδιαφορήσουμε για τον συνάνθρωπό μας και για το όντως Δίκαιο, ας ξέρουμε:
Πλέον θα μιλήσει Εκείνος που τα πάντα παρακολουθεί και εξουσιάζει! Και αυτή τη φορά η «λαλιά» του θα είναι εφιαλτικά ηχηρή για όλους μας, όσους θα διαλέξουμε και τούτες τις ύστατες στιγμές την «βολή» μας μέσα από την ανέντιμη συνθηκολόγηση μας με τις ματαιόδοξες δυνάμεις τις ανθρώπινης διαστροφικής τρέλας  των  γιάπηδων και των  «χλιδάτων»  της αλαζονείας  της κοσμοπολίτικης υποκουλτούρας που μας έχει σκλαβωμένους και παραλυμένους ηθικά και ψυχικά.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΓΥΣ…         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου