Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Εάν θέλετε να δείτε ποιά ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” και δημοσιογράφοι είναι λαμόγια…

ή εξαιρετικά αδαείς, απλούστατα ανατρέξτε στα ρεπορτάζ και τις “βαρύγδουπες” αναλύσεις, πριν την ταυτοποίηση των δραστών της Βοστώνης. Όπου δείτε να γίνεται λόγος για “εσωτερική τρομοκρατία”, “ακροδεξιές παραστρατιωτικές ομάδες” και άλλα γραφικά, έχετε τον χάρτη. Δεν είναι απαραίτητα πουλημένα κορμιά όσοι τα έγραφαν, αλλά εάν θέλετε να προχωρήσετε στην έρευνα σας, κάντε το εξής:

Ανατρέξτε στα ρεπορτάζ τις πρώτες ώρες της σφαγής των βρεφών στην Τουλούζη, μαζί με τον Ραββίνο πατέρα τους. Στην απεχθέστερη σφαγή που έχει γίνει στην Ευρώπη μετά το Κοσσυφοπέδιο. Δείτε πάλι ποιοί μετέδιδαν τις γελοιότητες περί “ακροδεξιών ομάδων”, έδειχναν φωτογραφίες με “ξυρισμένους” που αναζητούνται κλπ. Όταν βγήκε πάλι ότι δράστης ήταν γνήσιος ναζί και 
όχι “νεοναζί”, τον παρουσίαζαν ως “μαχητή του τζιχάντ”.
Έχετε κατά 80% την λίστα των πουλημένων. Το άλλο 20% είναι απλώς ιδεοληπτικοί συνωμοσιολόγοι.
Εάν τώρα θέλετε να αγγίξετε την τελειότητα στην έρευνα σας, δείτε ποιοί παρουσίαζαν τους Σέρβους ως σφαγείς στο Κοσσυφοπέδιο και έπειτα απέκρυψαν τις σφαγές αμάχων για εμπορία οργάνων, τους βιασμούς και δολοφονίες βρεφών, ολόκληρων οικογενειών. Σημειωτέον, οι αφαιρέσεις οργάνων όπως βγήκε από την έρευνα της Ντελ Πόντε, γινόντουσαν όσο οι μαρτυρικοί αυτοί άνθρωποι ήταν εν ζωή. Γι’ αυτό και χρειαζόντουσαν άφθονες φιάλες αίματος για να τους διατηρήσουν. Σενάριο που δεν θα διαβάσετε ούτε στο εφιαλτικότερο βιβλίο τρόμου.
Τώρα έχετε κατά 100% ποιοί εκδότες, δημοσιογράφοι κλπ είνα σάπιοι, πουλημένοι μέχρι το κόκκαλο στο βρωμερό σύστημα που λυμαίνεται την Ελλάδα και όλόκληρο τον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου