Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η απόλυτη εκδίκηση των μισελλήνων.

Πια οι μάσκες των ανθρώπων έτοιμων για όλα και εκτελεστικών οργάνων της συμμορίας που λέγεται Τρόϊκα, έχουν πέσει και φαίνεται ξεκάθαρα το πραγματικό πρόσωπο. Φαίνεται ξεκάθαρα ο υφανθείς ιστός που έχει στηθεί με υπομονή και επιμονή.
Το σχέδιο δεν είναι απλά η απόλυση κάποιων.
Το σχέδιο δεν είναι η μείωση του κόστους σε συνεργασία με την αύξηση των εσόδων, αφού ο αστείος και επικίνδυνος σχεδιασμός καταρίπτεται και από πρωτοετή οικονομικού κολεγίου της λιγότερο αναπτυγμένης χώρας του κόσμου. Σε κανένα μέρος του κόσμου η αλόγιστη αύξηση φόρων, τελών, δασμών κλπ δε έφερε αποτέλεσμα. Το μάλλον και ήττον, το αποτέλεσμα ήταν η μείωση των δημόσιων εσόδων και η εξασφάλιση της ύφεσης.
Το σχέδιο λοιπόν είναι πιο σατανικό.
Το σχέδιο δεν είναι ο απλός πόνος, αλλά ο συνεχής πόνος. Το μαρτύριο του Σίσυφου. Λες και οι κυβερνώντες θέλουν για κάποιο λόγο, εν είδη χειρότερων μισέλληνων, να εκδικηθούν με τον χειρότερο τρόπο τους κατοίκους αυτής της χώρας. Όχι, δεν
αρκεί η απόλυση και η μείωση. Πρώτα κόπηκαν τα επιδόματα (μαζί με τα παράλογα, και τα λογικά, όπως πχ πολυτέκνων). Μετά μειώθηκαν 3 φορές οι μισθοί για να φτάσουν στο 50%. Καθόλη την διάρκεια, ποιούμε την νήσσα για τον ιδιωτικό τομέα που έχει χάσει 500.000 εργαζομένους -οι οποίοι βέβαια ούτε καταναλώνουν, ούτε παράγουν-.
Για να εκδικηθούν λοιπόν αυτοί οι ανέραστοι μισέλληνες, σκέφτηκαν ένα ακόμα σατανικό σχέδιο εξαθλίωσης προς παραδειγματισμό άλλων λαών. Αυτό της δημιουργίας εφέδρων ετών 60. ΌΧΙ δεν σε απολύω. ΌΧΙ δεν σε αποζημιώνω. ΌΧΙ δεν θα παίρνεις για ένα χρόνο επίδομα ανεργίας, ούτε θα προσμετρά ο αριθμός στα ποσοστά ανεργίας!!!. Θα είσαι έφεδρος μετά από 30 και 35 χρόνια εργασίας και θα λαμβάνεις το 60% του νέου βασικού.
Να στο κάνω λιανά; 400,00 ευρώ καθαρά. Φορολογήσημα. Και είναι μόνο αυτό; OXI.
Για άλλο ένα χρόνο ο….έφεδρος, θα παίρνει τον ηγεμόνα των σκελιών μου. Και είναι μόνο αυτό; ΟΧΙ. Θα επεκταθεί και στον ιδιωτικό τομέα, άρα πάνε και τα δικαιώματα για απολύσεις και επιδόματα. Φτάνει το μαρτύριο; OXI.
Τώρα έρχεται το καλύτερο. Αφού ο υπολογισμός της σύνταξης βασίζεται στον συντελεστή μισθοδοσίας της τελευταίας 5ετίας, και αφού τα 2 τελευταία παίρνεις 400,00 και τίποτα, φαντάσου την σύνταξη που θα πάρουν.
Κλείνοντας….αναρωτούμαι. Καλά αυτοί. Είναι εκδικητικοί μισέλληνες που έχουν τους σαδιστικούς σκοπούς τους. Εμείς; Εμείς πόσο μαζοχιστές είμαστε πιά; Πόσα ακόμα θα ανεχτούμε; Ρε μήπως έχουμε μπολιαστεί και εμείς με ανθελληνικά χαρακτηριστικά; 

Loutraki One

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου