Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ …

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΚΤΙΝΟΣ

Μήπως  έχουμε πάρει λάθος δρόμο ως πολίτες; Μήπως ως καλομαθημένα …καλόπαιδα περιμένουμε από τους δημίους μας (Έλληνες πολιτικούς και Ευρωπαίους «ηγέτες» και κομισάριους)  να μας «σώσουν» ακονίζοντας αποτελεσματικότερα τις γκιλοτίνες τους; Μήπως ανοηταίνουμε και ματαιοπονούμε περιμένοντας έλεος από τους άρχοντες της … Εσπερίας και πάλι όπως οι υπερασπιστές της Πόλης πριν την άλωση; Μήπως θα πρέπει να θυμηθούμε τι έκαναν τότε  οι πρόγονοι της Μέρκελ και να αποφασίσουμε να σωθούμε από μόνοι  μας; Μήπως λέω αλλά εννοώ ότι οπωσδήποτε πρέπει!!!  
Τι είναι αυτό λοιπόν που οπωσδήποτε πρέπει;
Είναι το ότι οφείλουμε να απαιτήσουμε από τους και σήμερα επιτιθέμενους Γερμανούς και τους δορυφόρους τους , να καταβάλουν στη χώρα μας και χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις τις πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις για όλες τις καταστροφές που προξένησαν στην πατρίδα μας στον Β! Παγκόσμιο πόλεμο. Πόλεμο  που προκάλεσαν και μας επέβαλαν. Όπως ακριβώς τα λέει ο οικονομολόγος Βασίλης Βιλιάρδος και πολλοί άλλοι Έλληνες, που εξακολουθούν να σκέφτονται Ελληνικά, χωρίς να τους τρομάζουν τα ζόμπυ της Εσπερίας.
Δηλαδή,  σε αντίθεση με τους ευρω-λιγούρηδες οσφυοκάμπτες του μεταπολιτευτικού πολιτικού «δυναμικού» και των κομματικών «θερμοκηπίων». Ειδικά τώρα, που τα «ανεπαρκή» πολιτικά υπολείμματα μιας χρεοκοπημένης  «μεταπολίτευσης» υποτονθορύζουν , ως δικό τους άλλοθι, την «μοιραία» σιδηροδέσμια παράδοση της χώρας στις απαιτήσεις του Γερμανο-ευρωπαϊκού κολαστηρίου, οφείλουμε όσοι δεν ασπαζόμαστε τη λογική του «κάτσε Βασίλη μ’ φρόνημα να γίνεις νοικοκύρης» και βέβαια σκλάβος. Το χρωστάμε στην πατρίδα, τις επόμενες γενιές και στην ιστορία αυτής της πολυματωμένης χώρας , να απαιτήσουμε ό,τι δικαιούται η πατρίδα, ο Ελληνισμός!
Σε αυτή τη γενιά των φελάχων πολιτευτάδων  της αρπαχτής και του βολέματος , που περιέρχονται κόμματα και ιδεολογίες κατά πως τους βολεύει ο μπεζαχτάς τους, θα πρέπει να απαντήσουμε με προσωπικές μηνύσεις για προδοσία, απώλεια περιουσιών , απώλεια ζωών (χρηματιστήριο, σκάνδαλο υποκλοπών κ.α)  και οτιδήποτε ακόμα μπορούν να καταλογίσουν οι ειδικοί συνεργαζόμενοι με εμάς τους απλούς πολίτες του μεροκάματου και της γνήσιας αγάπης  για την Ελλάδα. Την Ελλάδα που μάθαμε να αγαπάμε και όχι να χλευάζουμε και να ειρωνευόμαστε ως «ευρω κομπλεξικοί». Την Ελλάδα που δεν θέλουμε να παραχωρήσουμε σε κανέναν λιγερόκορμο … «παλληκάρι» τύπου Γερμανού Υπουργού εξωτερικών …
Να τους ταράξουμε στις μηνύσεις και τους δικούς μας πολιτικάντηδες για όσα μας έκαμαν αλλά και για όσα αρνούνται να πράξουν για την πατρίδα, «προστατεύοντας» τις διεθνείς γνωριμίες τους και προδίνοντας τον Ελληνικό Λαό! Να προσφύγουμε στα διεθνή δικαστήρια και κατά των αρπακτικών του γερμανικού Ράϊχ που από την εποχή του ’40 μας κατατρέχει και μας εποφθαλμιά!
Έλληνες ας μη διστάζουμε πιά!
Κάποτε έλεγαν ότι χρωστούν πολλά στην Ελλάδα για τη στάση της στο Β! Παγκόσμιο, όμως μας μαχαίρωσαν πισώπλατα. Ό,τι έκαμαν τότε οι «σύμμαχοι» έρχονται να ολοκληρώσουν οι εχθροί! Στο όνομα των παιδιών μας  ,των νεκρών μας και της ιστορίας μας δεν δικαιούμαστε άλλες υποχωρήσεις.
ΊΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου