Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΝΗΘΗΚΕ η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να πάρει θέση για τα ΝΑΥΑΓΙΑ με ΤΟΞΙΚΑ-ΠΥΡΗΝΙΚΑ στη ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Τις καταγγελίες για ναυάγια με τοξικά-πυρηνικά στη Μεσόγειο έφερε στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση ο βουλευτής Ηρακλείου, Μιχάλης Κριτσωτάκης(ΣΥΡΙΖΑ). Στη συζήτηση στη Βουλή, εκ μέρους της κυβέρνησης κρίθηκε ότι έπρεπε να απαντήσει το Υπουργείο … Προστασίας του Πολίτη, με τον Υφυπουργό κ. Όθωνα, ο οποίος όχι μόνο δεν απάντησε αλλά προσπάθησε και να υποβαθμίσει το θέμα.
Δεν μπορεί για μια σοβαρότατη καταγγελία η οποία έχει την υπογραφή αξιόπιστων οργανώσεων και ελληνικών και ξένων, και που συνοδεύεται από στοιχεία που αποτελούν ισχυρότατες ενδείξεις, να έρχεται ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και να λέει ότι «Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει μια αναφορά, μια καταγγελία κάποιου μέλους κάποιας περιβαλλοντικής οργάνωσης σε κάποιο περιφερειακό Συνέδριο, το τέταρτο, πέμπτο που έγινε πρόσφατα», πολύ περισσότερο όταν έχει προηγηθεί επιστολή προς τον Δ/ντη Γραφείου Πρωθυπουργού και τη Γ. Γ. της Κυβέρνησης (επισυνάπτεται).

Έχει δίκιο όταν λέει ο κ. Υφυπουργός όταν λέει: «Θα ήταν πάρα πολύ απλό αν ο στόχος δεν ήταν οι εντυπώσεις και ήταν η ουσία».
«Απαντήστε μας λοιπόν επί της ουσίας. Εμείς θα επιμείνουμε», δήλωσε ο Μ. Κριτσωτάκης και κατέθεσε στοιχεία με τις σοβαρότατες ενδείξεις της καταγγελίας στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου