Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ 155 ΝΕΝΕΚΟΥΣ

Οι  155   βουλευτές , υποτιθέμενα, του Ελληνικού κοινοβουλίου, οι οποίοι υπερψήφισαν το γνωστό "μεσοπρόθεσμο" στις 29 Ιουνίου ,εφέτος, υπεύθυνοι ολοκληρωτικά για την κάλυψη που περιείχαν στα "παιδία" (Γιωργάκη, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Πάγκαλο, Λοβέρδο, Ανούλα κλπ) προκειμένου να ολοκληρώσουν την σιδεροδέμια παράδοση της χώρας μας στην Τρόϊκα ,τη Μέρκελ και τους λοιπούς κερδοσκόπους απόγονους του Αττίλα ή άλλων ευγενών κατσαπλιάδων
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. 
Αντίθετα μόλις απαλλαγεί από αυτούς και τα λυκόρνια της διεθνούς των κερδοσκόπων, θα πρέπει να αναζητηθούν έως τρίτης γενεάς σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου ,προκειμένου να δώσουν λόγω για όλα τα κατορθώματά τους τα υπερτριάκοντα χρόνια που κυβερνούν την Ελλάδα. Ασφαλώς η ίδια "τιμή" θα πρέπει να περιλάβει και τους γαλάζιους συναδέλφους τους.
Όλως "τιμητικώς" θα πρέπει η "αναζήτηση" να συμπεριλάβει και όσους χρημάτισαν πρωθυπουργοί και ίσως και πρόεδροι Δημοκρατίας. Έτσι ώστε να αποφανθεί ο Ελληνικός Λαός για το αν τίμησαν τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν ή μας πρόδωσαν χρησιμοποιώντας αυθαίρετα και εξαπατητικά τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.
ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου