Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Περί της ατιμωρησίας της Τουρκίας, του Μιχάλη Χαραλαμπίδη

 


«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Δεν νομίζω ότι τιμά τον νομικό κόσμο της Ευρώπης κυρίως όμως της Ελλάδας , η Ατιμωρησία του εγκληματικού καθεστώτος της Άγκυρας και του προσωπικού του.

Δεν μπορεί το 2020 υπόδικοι εγκληματίες όπως ο Ακάρ, ο Φιντάν, ο Ταγίπ, ο Μπαχτσελί, οι Τούρκοι στρατηγοί, να ταξιδεύουν, να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ατιμώρητοι στην Ευρώπη.

Ο νομικός κόσμος της χώρας δεν ακολούθησε το παράδειγμα των Ισπανών συναδέλφων του σε σχέση με τους νοτιοαμερικανούς στρατηγούς, όπως τον Πινοσέτ. Να σημειώσουμε ότι αυτοί ήταν πρόσκοποι σε σχέση με τους μεγάλους εγκληματίες της Άγκυρας.

Στο βιβλίο «Το Νέο Ανατολικό Ζήτημα-Το Τουρκικό Πρόβλημα-Η Ανθρωπιστική Ελλάδα» επανέφερα τον δρόμο, τον ορίζοντα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης για τους Ατιμώρητους Διαρκείς Δολοφόνους.

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης πρέπει να δημιουργήσει ένα παρατηρητήριο, ένα παράρτημα στην Ιστορική πόλη της Θεσσαλονίκης η οποία γειτνιάζει με την ζώνη της Βαρβαρότητας. Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία στην Μικρά Ασία, την Κουρδία και την Κωνσταντινούπολη. Πουθενά στον κόσμο σήμερα δεν συμβαίνει αυτό σε αυτό τον βαθμό.

Ήθελα να προτείνω σε εσάς τους νέους ανθρώπους, τους νέους νομικούς ένα δρόμο συναθλητισμού για την υπεράσπιση των ανθρωπιστικών αξιών και της ζωής στην ίδια την Ευρώπη. Γιατί το ρατσιστικό εγκληματικό κράτος της Άγκυρας εξάγει τον θάνατο στην ίδια την Ευρώπη χωρίς τελωνειακούς ελέγχους και δασμούς. Το όνειρο η εμπορική ηθική και το πνεύμα των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών και χριστιανοδημοκρατών. Αρκετών από αυτούς. ( Το Μικρασιατικό στην Γερμανία στο «Το Ποντιακό Ζήτημα Σήμερα-Αγώνας και Νίκες σε Δύο Μέτωπα», 7η έκδοση,2014, Στράβων).

Ήταν οι τρείς Κόρες της Κουρδίας με τα σγουρά μαλλιά στο Παρίσι η Σακινά, η Λεϊλά, η Φυντάν που δολοφονήθηκαν από τους Τούρκους φονιάδες. Είναι γνωστή η βασιλεία του τρόμου, του νόμου των Τούρκων φονιάδων και η ανοχή τους στην Γερμανία.

Στην Βιέννη αποκαλύφθηκε και απετράπη η δολοφονία μιας άλλης Κόρης της Κουρδίας, της Μπεριβάν Ασλάν, βουλευτού του Αυστριακού κοινοβουλίου. Ο κατάλογος είναι μακρύς.

Ο δικός μου πρωταγωνιστισμός για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και των Δικαιωμάτων των Λαών έπρεπε να σταματήσει με την δολοφονία μου. Δύο φορές το αποπειράθηκαν. Αναφέρομαι στο «Το Νέο Ανατολικό Ζήτημα-Το Τουρκικό Πρόβλημα-Η Ανθρωπιστική Ελλάδα». Οι επίδοξοι δολοφόνοι εκτελούσαν εντολές του εγκληματικού τουρκικού κράτους που στόχευε στην απαγόρευση της αλληλεγγύης προς τους αυτόχθονες λαούς.

Ο Ανθρωπισμός αποτελεί αδίκημα για το Τουρκικό ρατσιστικό κράτος όταν μάλιστα ο δικός μου Ανθρωπισμός δεν είχε την στήριξη του κράτους, της κυβέρνησης, του κόμματος. Επιπλέον βρίσκονταν σε αντιπαλότητα μαζί τους. Ήταν πολύ προσωπικός, οικογενειακός. Η Ιστορία τον δικαίωσε. Οι θεοί και οι Άγιοι τον προστάτεψαν.

Θα ανήκει μεγάλη τιμή σε εσάς τους Νέους Ανθρώπους, τους Νέους Νομικούς αν ανοίξετε νομικά, δικαστικά αυτήν την υπόθεση. Θα συναντήσετε το ενδιαφέρον, τον ενθουσιασμό πολλών νομικών συναθλητών στην Γαλλία, την Αυστρία, την ίδια την Γερμανία. Περισσότερο από όλους είναι οι μάρτυρες νομικοί της Κωνσταντινούπολης που θα αγωνισθούν μαζί σας. Οι συγκρούσεις στο εσωτερικό του ρατσιστικού εγκληματικού κράτους αποκαλύπτουν και προσφέρουν πολύ υλικό για την παραπομπή των ενόχων στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.

Ο Τουρκικός θάνατος δεν μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος ακόμη και νομιμοποιημένος από ορισμένους στις ευρωπαϊκές πόλεις. Στο Παρίσι, την Βιέννη, την Αθήνα, το Μόναχο, την Στουτγκάρδη, την Λευκωσία.

Στο Παρίσι έδρασε αρχικά το ιστορικό μητροπολιτικό ISIS η Άγκυρα. Ακολούθησαν τα παραρτήματα του. Ο πρόεδρος Φρανσουάζ Ολάντ το γνωρίζει νομίζω πολύ καλά και μπορεί να καταθέσει.

Εσείς μετά από δεκαετίες θα συμβάλλεται στην επιστροφή της αύρας του Ελληνικού Νομικού και Δικαστικού κόσμου στην χώρα και διεθνώς.

polis-agora.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου