Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Η δήλωση μετανοίας, μετά μετάνοια δεν σηκώνει

Στάθης

Θα ψηφίσουν τον Κόφτη οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στη Βουλή; Βεβαίως! Είτε φόρα παρτίδα, εν Μέση Οδώ και ντάλα μεσημέρι, είτε νύχτα, νύκτωρ και στη ζούλα, θα την υπερψηφίσουν. Είτε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, είτε με κάποια τροπολογία, οι μεταλλαγμένοι του κ. Τσίπρα θα υπερψηφίσουν την Ανωτέρα Βία, μπροστά στην οποία οι άνθρωποι δεν (πρέπει να) μπορούν να κάνουν αλλιώς. Τώρα, αν ο δήμιος, ο χειριστής του Κόφτη, θα ’ναι Βησιγότθος ή Ρωμιός, ποσώς! Η «Αυγή» πάντως έσπευσε να πανηγυρίσει ότι θα ’ναι Ρωμιός! Ραγιάς, Γραικύλος, Γραισκύλος. Σπολάτι και εις πολλά τα έτη.
Η Κομαντατούρ πάντως επιμένει ο Κόφτης να ’ναι Οστρογότθος, Ούνος, Βάνδαλος, κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση τους 53 και τους 153 που θα...

προτιμούσαν ο δήμιος να είναι υπομείων, τρέσσας, χατζατζάρης - δικός μας άνθρωπος δηλαδή.
Βεβαίως οι 53, οι 153, η κυβέρνηση Τσίπρα-Παππά-Τζάκρη και οι λοιποί Μηδίσαντες διαβεβαιώνουν το Πανελλήνιο ότι ο Κόφτης δεν θα δουλέψει ποτέ. Οτι δεν θα χρειασθεί. Οτι απλώς για μια ιδέα πρόκειται, στην οποίαν πρέπει να συνηθίσουμε. Αλλωστε, τι ήταν τα Καυδιανά Δίκρανα; μια Αψίδα του Θριάμβου ήταν, κάτω απ’ την οποίαν περνούσαν και πανηγύριζαν οι vae victis ηττημένοι.
Αυτά λένε οι ανθρωποφύλακες των ηττημένων και δεν ορρωδούν. Δεν τους πιάνει ούτε φρίκη, ούτε τεταρταίος πυρετός, όταν ζητούν πίσω το ΕΚΑΣ από τους φτωχότερους των φτωχών. Ποια τέρατα αναλγησίας μπορούν να ζητούν πίσω αναδρομικώς από τα στρουθία τα ψίχουλα;
Μαζί με τον Πάγκαλο τα έφαγαν οι κολασμένοι του δικομματισμού και των μνημονίων, και τώρα, ω εσείς αριστεροί της ελεεινής μορφής, τα ζητάτε πίσω; Ανόητοι. Μάχαιραν δίδετε, μάχαιραν θα λάβετε. Αφρονες. Τη σπάθη του Δαμοκλή έχετε κρεμάσει πάνω απ’ το κεφάλι των αδύναμων, πέλεκυς θα πέσει στο δικό σας. Εχει κάνει μεγάλη υπομονή ο κόσμος μαζί σας κι έχετε ξεφύγει. Ζητάτε πίσω του φτωχού το ψωμί και ταυτοχρόνως κοκορεύεσθε ότι του φτιάχνετε γεμιστά με τα χεράκια σας. Σατωμπριάν για τους Δυνατούς φτιάχνετε - τη χώρα στο πιάτο τούς προσφέρετε. Κορδακίζεσθε στα πάνελ (της διαπλοκής, που τώρα σας πάει με χίλια) και σας πατάνε κάτω οι θεσμοί - ποσώς! αλλά συνθλίβεται η Ελλάδα.
Ο κ. Σαμαράς υπέγραψε «δήλωση μετανοίας» στους Τυράννους λέγοντας «ουδείς αναμάρτητος», εσείς υπογράψατε «δήλωση μετανοίας» για όλα όσα είπατε στον ελληνικό λαό, από την κατάργηση των μνημονίων και το κούρεμα του χρέους έως τη διεκδίκηση των Γερμανικών Πολεμικών Επανορθώσεων. Ομως να ξέρετε: η δήλωση μετανοίας μπροστά στους Δυνατούς δεν σηκώνει μετά μετάνοια μπροστά στον λαό. Εχετε πάρει τον δρόμο σας. Μαζί με τους υπόλοιπους μνημονιακούς.
Λέτε ό,τι έλεγαν και εκείνοι, κάνετε ό,τι έκαναν κι εκείνοι, με το ίδιο success story πυρπολείτε κι εσείς τις ζωές των ανθρώπων. Ομως, καλά ο ΕΝΦΙΑ, καλά η μονιμοποίηση της έκτακτης εισφοράς, καλά (τι καλά δηλαδή, μαύρα κι άραχλα) οι περικοπές και η υπερφορολόγηση, αλλά και τα ψιχουλάκια του ΕΚΑΣ μωρέ; Το υστέρημα του υστερήματος; Από τους πατεράδες μας και τις μανάδες μας; Και καλά, μπορεί τα αφεντικά σας, Σόιμπλε και τράπεζες, να είναι φαταούλες, εσείς τι είσθε; Θεομπαίχτες; γαλήνιοι βλάκες; θεοστυγή άχθη αρούρης; τι;
Οι αρχαίοι Ελληνες (που σύμφωνα με τον κ. Μπαλτά, το εργαλείο του ΟΟΣΑ κ. Λιάκο και τη λοιπή σέχτα, ουδεμίαν σχέση έχουν με τους νεότερους Ελληνες) όσους ασεβούσαν ενώπιον των γερόντων, τους περιφρονούσαν κι όσους ατίμαζαν τους γέροντες, αγρίως τιμωρούσαν. Κι εσείς θα τιμωρηθείτε! Από το εκλογικό σώμα. Για τις ύβρεις που διαρκώς διαπράττετε.
Με εξέχουσα μωρία. Μεταλλαγμένοι πλέον, απλώς παρενδύεσθε το αριστεριλίκι, δόσονες στους άρπαγες, ποτίζετε το ψωμί των Ελλήνων με δάκρυα, ατιμάζετε τα στερνά των γερόντων, ξεπουλάτε τα πρώτα των νέων, γίνατε του Κόφτη, του σκοινιού και του παλουκιού.
Σταυρωτής είναι για τον φτωχό όποιος του παίρνει ένα ακόμα ευρώ. Απελάτης είναι για την πατρίδα όποιος εκεί που στέκονται τα αγάλματα στήνει γκιλοτίνες και κόφτες - θα ’ρθει ο Κόφτης, και με την ψήφο σας, θα είναι ο μιαρός θεός για δεκαετίες, θα παλινορθωθεί ακόμα πιο άγρια η Αντίδραση, εσείς της ανοίγετε τον δρόμο ληστεύοντας τους φτωχούς, περιπαίζοντας τους πάντες κι εμπαίζοντας ο ένας τον άλλον - διότι πρώτα απ’ όλα μεταξύ σας θα σφαγείτε...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου