Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Εθνικό σχολείο και όχι αριστερό τουβλοποιείο


Κλιμακούμενη μηδενιστική επίθεση από  τον ΣΥΡΙΖΑ στην Παιδεία!

Δεν θα κουραστώ να το λέω. Η κλιμακούμενη μηδενιστική επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην Παιδεία, με τσιλιαδόρο τον σκυφτό πρόεδρο των Ανερμάτιστων Ελλήνων, είναι πολύ πιο επικίνδυνη για το έθνος και από τη φτώχεια. Οταν απαλλαγούμε από αυτήν τη μετασοβιετική κυβέρνηση, που λατρεύει τους φόρους κι έχει κύριο εργαλείο το κοινωνικό μίσος και τον φθόνο, όταν αφεθούν ελεύθερα η δημιουργικότητα και το δαιμόνιο του Ελληνα και νιώσει λίγη εμπιστοσύνη στο κράτος, δει παράδειγμα ηγεσίας και ανταποδοτικότητα στους κόπους και στις θυσίες του, τότε η κρίση θα είναι παρελθόν. Τώρα και να μας χάριζαν όλο το χρέος, σε 20 χρόνια πάλι με Μνημόνιο θα ξαναπαλεύαμε.
Τεμπέληδες άεργοι μιλούν για θυσίες των... άλλων. Φυγόστρατοι ή γκομενοφύλακες των επιτελείων και της εξέχουσας του Ντα Κάπο πουλάνε πατριωτισμό. Κηφήνες του δημοσίου Πρυτανείου, του κομματικού σωλήνα, των ΜΚΟ, των προγραμμάτων και των επιδοτήσεων, που δεν έχουν βγάλει μισό ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, γόνοι που...
έχουν ζήσει μια ζωή κερασμένη από το σόι- τσιμπούρι στον σβέρκο των απλών πολιτών ή σαν παχιές μύγες στα σκατά της διαπλοκής πουλάνε «μεταρρύθμιση» και «νεοφιλελεύθερη» αυτορρύθμιση της αγοράς. Ζήσε πρώτα σύμφωνα με τις ιδέες σου, δούλεψε, φύλαξε την πατρίδα με τα όπλα κι ύστερα μίλα.
Οταν τη χώρα θα την κυβερνήσουν κανονικοί άνθρωποι, που θα έχουν τις βασικές αρετές της γενναιότητας, της αξιοπρέπειας και της λογικής, τότε θα δούμε πάλι την πατρίδα όρθια και τον λαό μας να ευημερεί.
Ομως ο μηδενιστικός καρκίνος δεκαετιών, που κάνει συνεχείς μεταστάσεις στην Παιδεία και σε κάθε τομέα διαμόρφωσης προσωπικοτήτων και δημόσιου λόγου, είναι ένας ύπουλος εχθρός. Η οικογένεια, το εθνικό σχολείο, οι Ενοπλες Δυνάμεις (για τους άρρενες) και η Εκκλησία είναι οι χώροι όπου σφυρηλατούνται η εθνική αυτοσυνειδησία, η ιδιοπροσωπία μας, η διαχρονική ταυτότητα του Ελληνισμού. Ελλάδα και Ορθοδοξία είναι τα δύο αγκωνάρια του πανάρχαιου σπιτιού μας, με ιδέες, ήρωες και σύμβολα.


Το Σύνταγμά μας έχει προοίμιο, αυτό που θέλουν να καταργήσουν με την πρόταση τους για τη συνταγματική μεταρρύθμιση, μαζί με άλλα εξόχως μηδενιστικά κολωνακιώτικα, οι ποταμίσιοι επίδοξοι εταίροι του γόνου που κατοικοεδρεύει στην ηγεσία της Ν.Δ. «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος» λένε στο προοίμιό τους όλα τα Συντάγματα του έθνους, από το πρώτο, που γράφτηκε με τα ντουφέκια ανάμεσα στα γόνατα και τις πάλες βαμμένες με αίμα, μέχρι το τελευταίο. Λένε επίσης ποια είναι η κρατούσα θρησκεία. Λέει επίσης το άρθρο 16 ότι σκοπός της Παιδείας είναι η εθνική, η ηθική και η θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Κάποιος να τους το γράψει ανάποδα στο κούτελο για να το διαβάζουν κάθε φορά που κοιτούν τα μούτρα τους στον καθρέφτη. Η ενοχική Δεξιά επέτρεψε αρχικά την εκτροπή από τη συνταγματική επιταγή. Λιάκοι και Φίληδες ασχημονούν πολιτικά οδηγώντας την στο τέρμα, δοκιμάζοντας κάθε τόσο την αντίδραση του λαού στα ράκη των ιδεοληψιών τους.
Σκοπός της Παιδείας είναι να παράγει Ελληνες, όχι απάτριδες, άθρησκους «αλληλέγγυους». Είμαστε κατά της ισοπεδωτικής «ισότητας». Είμαστε υπέρ των ίσων ευκαιριών και της ανάδειξης των καλύτερων Ελλήνων μέσα από την αριστεία. Το συμφέρον του λαού και το Σύνταγμά του επιτάσσουν εθνικό σχολείο, που να ανατρέφει Ελληνόπουλα, κι όχι τουβλοποιείο αριστεριστών ανδράποδων. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ θέλει εθνικό σχολείο, εθνική Παιδεία. Αυτό είναι το συνταγματικά νόμιμο, το ηθικά επιβαλλόμενο, το ιστορικά αναγκαίο.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου